Ακόμη μια καθυστέρηση στην υπόθεση δολοφονίας του Ζακ

11/06/2024
από
Αναβολή για τον Ιούλιο πήρε η έκδοση της απόφασης για τη δολοφονία του Ζακ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις εντός της δικαστικής αίθουσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ZackieOh Justice Watch, το δικαστήριο διέκοψε μετά την ολοκλήρωση της αγόρευσης του συνηγόρου υπεράσπισης του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων, Γιάννης Γλύκας, για να συσκεφθεί για τον προγραμματισμό της υπόλοιπης διαδικασίας. Μάλιστα, ο Γλύκας παρακάλεσε να μην δοθεί η απόφαση σήμερα.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την πρόεδρο να ανακοινώνει ότι η απόφαση θα γνωστοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην αίθουσα Δ120Γ, ενώ την ίδια στιγμή προκλήθηκε ένταση από το κοινό.

Στο άκουσμα της αναβολής, η μητέρα του Ζακ, Ελένη Κωστοπούλου είπε: «Έλεος! Δεν αντέχουμε άλλο, κάντε αυτό που πρέπει», με τα παρευρισκόμενα στην αίθουσα άτομα να φωνάζουν αίσχος. Όπως μετέδωσε το ZackieOh Justice Watch, η ένταση συνεχίστηκε όταν αστυνομικοί πλησίασαν τη μητέρα του θύματος, με το κοινό να φωνάζει να μην την πλησιάζουν, ενώ παράλληλα ακούστηκαν τα εξής συνθήματα: «Η Ζάκι ζει, τσακίστε τους ναζί / Στην Ομόνοια δεν έγινε «ληστεία», μπάτσοι και αφεντικά κάναν δολοφονία».
Δες και αυτό!