Το FX ανακοίνωσε την ημερομηνία προβολής της επόμενης σεζόν του American Horror Story, με τίτλο AHS: Delicate, και ήδη ανυπομονούμε!

Το AHS: Delicate είναι προσαρμοσμένο από το μυθιστόρημα Delicate Condition της Danielle Valentine, για μια ηθοποιό που προσπαθεί να μείνει έγκυος μέσω θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αφού ο γιατρός της την πληροφορεί ότι απέβαλε, η ίδια είναι σίγουρη ότι εξακολουθεί να αισθάνεται το μωρό να κινείται μέσα της και αναρωτιέται αν συμβαίνει κάτι σκοτεινό.

Το AHS: Delicate θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο μέρος να κάνει πρεμιέρα στο FX στις 20 Σεπτεμβρίου και να προβάλλεται στο Hulu την επόμενη μέρα.

Στο “Delicate” πρωταγωνιστεί η Emma Roberts, η βασική πρωταγωνίστρια του AHS, μαζί με τις νεοφερμένες Kim Kardashian και Cara Delevingne. Συμμετέχουν επίσης οι Zachary Quinto, Michaela Jaé Rodriguez, Matt Czuchry, Annabelle Dexter-Jones, Odessa A’zion, Debra Monk και Julie Monk.

Υπάρχουν επίσης δύο νέες αφίσες, μία με πρωταγωνίστρια την Emma Roberts και μία με πρωταγωνίστρια την Kim Kardashian. Και στις δύο νέες αφίσες, οι γυναίκες ποζάρουν σαν να είναι έγκυες και επιδεικνύουν τις μεγάλες κοιλιές της εγκυμοσύνης τους.

Ωστόσο, αντί για την καμπύλη μιας κοιλιάς, πρόκειται για το μεγάλο, στρογγυλεμένο σώμα μιας αράχνης με τα πόδια της απλωμένα γύρω από τη μητέρα της.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι η μυστηριώδης εγκυμοσύνη στην εκπομπή θα οδηγήσει σε μια γυναίκα που θα γεννήσει αράχνες; Θα δούμε κάποιο σωματικό τρόμο; Ή μήπως οι αφίσες είναι απλώς μεταφορικές;

Θα μάθουμε όλα τα μυστικά αυτής της μυστηριώδους εγκυμοσύνης τον Σεπτέμβριο, όταν βγει στον αέρα η νέα σεζόν.