Δείτε το teaser για τη νέα σεζόν του American Horror Story

141
Το νέο teaser για το American Horror Story: Delicate είναι εδώ, και είναι σίγουρα πολύ ανατριχιαστικό. Η θεματική της σεζόν κινείται γύρω από μια τρομακτική εγκυμοσύνη και ανυπομονούμε όλο και περισσότερο να τη δούμε. 

Το teaser έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι αράχνες θα είναι πράγματι μεγάλο μέρος της σεζόν. Αφού οι προηγούμενες αφίσες έδειχναν έγκυες κοιλιές που αντικαταστάθηκαν από σώματα των αραχνών, αυτό το νέο τρέιλερ δείχνει ακόμα περισσότερα.

Το σύντομο βιντεάκι ξεχειλίζει από αράχνες (ειδικά μια σκηνή όπου ένας σάκος με αυγά σκάει αποκαλύπτοντας χιλιάδες μικρές αράχνες). Και σε ένα άλλο σημείο, φαίνεται ο χαρακτήρας της Cara Delevingne να κρατάει μια σύριγγα γεμάτη με μικροσκοπικές αράχνες έτοιμη να την τοποθετήσει στη μήτρα της Emma Roberts.

Η νέα σεζόν του AHS είναι η πρώτη που βασίζεται σε βιβλίο, το Delicate Condition της Danielle Valentine. Στο μυθιστόρημα, μια ηθοποιός ονόματι Anna Alcott (την οποία υποδύεται η Roberts) προχωράει σε εξωσωματική γονιμοποίηση για να προσπαθήσει να μείνει έγκυος. Αφού ο γιατρός της της λέει ότι υπέστη μια αποβολή, η Alcott είναι σίγουρη ότι εξακολουθεί να αισθάνεται ότι κάτι κινείται μέσα στο σώμα της και αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι άσχημο συμβαίνει.

Αυτό το νέο teaser και οι αφίσες θα μπορούσαν να υπονοούν ότι η νεοφερμένη Kim Kardashian ίσως υποδύεται κάποιο είδος μητέρας αράχνης που αναζητά δοχεία για να φέρει στη ζωή περισσότερα μωρά αραχνών. Και φαίνεται ότι έχει βρει το τέλειο σχέδιο με το να γίνει γιατρός εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Το πρώτο μέρος της σεζόν κάνει πρεμιέρα στο FX στις 20 Σεπτεμβρίου και στο Hulu την επόμενη μέρα.

Δείτε το teaser παρακάτω: