Η Angelica Ross μιλάει ξανά για τα τρανσφοβικά σχόλια της Emma Roberts

172
Η ηθοποιός Angelica Ross αποκαλύπτει τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για τα τρανσφοβικά σχόλια της Emma Roberts στα γυρίσματα του American Horror Story: 1984.

Η Ross πρωταγωνίστησε μαζί με τη Roberts στην ένατη σεζόν της σειράς, η οποία προβλήθηκε το 2019. Συνεργάστηκε επίσης με τον δημιουργό του AHS, Ryan Murphy, για το βραβευμένο από τους κριτικούς, δράμα, Pose.

Η τρανς ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι η Roberts της έκανε επιτηδευμένα misgendering, όσο δούλευαν μαζί, ενώ σε μια νέα συνέντευξη μίλησε για το πώς ήταν να εργάζεται στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Η Angelica Ross κατηγορεί την Emma Roberts για τρανσφοβική συμπεριφορά

«Είμαι ακόμα πιο περήφανη γι’ αυτό όταν σκέφτομαι τι πέρασα για κάνω αυτή τη δουλειά», δήλωσε στο BuzzFeed. «Βαρέθηκα το Χόλιγουντ και την προστασία των κακών ηθοποιών. Και όταν λέω κακοί ηθοποιοί, δεν αναφέρομαι μόνο στην ερμηνεία. Μιλάω για ανθρώπους που συμπεριφέρονται άσχημα και όλοι γνωρίζουν για αυτό».

Συνέχισε να εξηγεί ότι έλαβε ένα σωρό μηνύματα από άλλους ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στη βιομηχανία που επίσης χρειάστηκε να εργαστούν σε παρόμοιες συνθήκες.

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι μίλησε με τη Roberts μετά τα τρανσφοβικά της σχόλια, λέγοντας: «Ξέρεις τι συνέβαινε. Αν δεν θέλεις να μιλήσεις για το γενικότερο ζήτημα του πώς συμπεριφέρεσαι, τότε το να ζητάς συγγνώμη δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα για μένα. Δεν λυπάσαι, απλά λυπάσαι για τις αντιδράσεις».

Η Ross δήλωσε επίσης ότι δεν υποστηρίζει τη βιομηχανία που «αντιμετωπίζει διαφορετικά τους Μαύρους ανθρώπους», ενώ ταυτόχρονα «προσποιείται ότι είναι υπέρ της ποικιλομορφίας και της συμπερίληψης, ενώ θέλει απλώς περισσότερες λευκές γυναίκες στο τραπέζι».

«Δεν μιλάμε για το πώς αυτές οι ίδιες λευκές γυναίκες είναι μερικές φορές πολύ βίαιες στο πλατό, έχοντας τα προνόμιά τους», είπε.