Αυτό είναι το πρώτο περιοδικό γάμου μόνο για λεσβίες

26/10/2017
από

Μόλις εχθές και με το cheesy όνομα Dancing with Her κυκλοφόρησε στην Αυστραλία το πρώτο περιοδικό γάμου, που απευθύνεται αποκλειστικά σε ομόφυλα ζευγάρια γυναικών.

Το περιοδικό αποφάσισε να ξεκινήσει την κυκλοφορία του σε μια περίοδο που η συζήτηση στη χώρα για την ισότητα στον γάμο έχει ανοίξει για τα καλά, με αφορμή και τη σχετική ψηφοφορία που διεξάγει και η κυβέρνηση και στην οποία φαίνεται να έχουν λάβει μέρος περισσότεροι από 12 εκατομμύρια.

Υπεύθυνες για τη δημιουργία του οι Τάρα Μπέικερ και Άρλια Χάσελ, οι οποίες, όπως δηλώνουν, έφτιαξαν το περιοδικό “για να γεμίσουν το κενό που ανακάλυψαν όταν προσπαθούσαν να σχεδιάσουν το δικό τους γάμο σε μια ετεροκανονική βιομηχανία γάμου”.

Just in case you missed this gorgeous editorial we share the other day 😍 @partywithlenzo sure know how to make wedding days a celebration 🎉 Captured by @kas.richards

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Modern Lesbian Weddings (@dancingwithher) στις

“Το Dancing with her είναι μια δημιουργική, περιεκτική και πραγματική έκδοση για τον γάμου τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή, για γυναίκες που δεν έχουν εκπροσωπηθεί εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια γιορτή των ερωτευμένων γυναικών…”
Δες και αυτό!