«Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

19/11/2018
από

Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία.

Σύμφωνα με το Popaganda.gr η εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του Ζακ Κωστόπουλου αναφέρει ότι τα αποτελέσματα στην αναζήτηση «ναρκωτικών» είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες, δηλαδή οπιούχα, κοκαΐνη/μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες.

To ίδιο έγγραφο δείχνει πως στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία και πως η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Επίσης, βρέθηκε τόσο πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Όπως επίσης μεταδίδει ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ», το οποίο αναφέρει πως αυτό φαίνεται να προκύπτει από αρχικές πληροφορίες πραγματογνωμόνων και άλλων που χειρίσθηκαν το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Ζακ Κωστόπουλος δεν βρέθηκε να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με με τις ίδιες πληροφορίες, για αυτά τα ευρήματα έχουν ενημερωθεί άτομα του περιβάλλοντος του Ζακ Κωστόπουλου ενώ αναμένεται σε δεύτερη φάση και ενημέρωση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο τριήμερο καθώς αναμένεται να παραδοθεί το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών μαζί με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και αυτό θα φέρει νέες εξελίξεις στην υπόθεση για αναζήτηση ευθυνών.




Δες και αυτό!