Πώς ο Elton John έγινε ένας εμβληματικός μουσικός gay σούπερ σταρ;

15/11/2018
από

Η διαφήμιση της John Lewis Christmas, ίσως είναι η πιο αναμενόμενη καμπάνια της Βρετανίας για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Φέτος, αφηγείται την ιστορία του Elton John και του πώς κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο εμβληματικούς σούπερ σταρ της μουσικής σκηνής.


Είναι Χριστούγεννα, το μουσικό είδωλο από τη Μεγάλη Βρετανία κάθεται στο πιάνο και αναπολεί τη διαδρομή, που τον έφερε στο σήμερα. Καθώς οι μνήμες ξεδιπλώνονται, θυμάται τη ζωή του, πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο. Σιγά-σιγά, θυμάται μεγάλες στιγμές, αλλά και τους σταθμούς που πέρασε, φτάνοντας στην πρώτη φορά που έβαλε τα δάχτυλά του πάνω σε πλήκτρα πιάνου. Ήταν μικρό αγόρι, όταν η μητέρα του κι η γιαγιά του, του έκαναν δώρο ένα πιάνο. “Κάποια δώρα είναι κάτι περισσότερο από αυτό” είναι το μόττο της καμπάνιας.

Η John Lewis Christmas για πρώτη φορά χρησιμοποιήσει ένα τραγούδι και για πρώτη φορά, αναφέρεται στη ζωή ενός πραγματικού προσώπου, αντί να δημιουργήσει μια φανταστική συναισθηματική ιστορία.

Μιλώντας για τη διαφήμιση, ο Elton John δήλωσε: «Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για μένα να σκεφτώ τη ζωή μου στη μουσική και το απίστευτο ταξίδι, το οποίο έχω διανύσει και πώς έπαιξα πιάνο για πρώτη φορά στης γιαγιάς μου, που σηματοδοτεί τη στιγμή που η μουσική μπήκε στη ζωή μου. Η διαφήμιση είναι απολύτως καταπληκτική και πραγματικά αγάπησα κάθε λεπτό που είμαι μέρος της» .

Δείτε την:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!