Ένας δημοσιογράφος αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν σε μια εκκλησία που “θεραπεύει” την ομοφυλοφιλία

14/11/2018
από

Τον έσυρε στο πάτωμα, κάνοντας κύκλους. Δύο πάστορες προσεύχονταν φωνάζοντας από επάνω του. “Ας απελευθερωθεί!”. Αρχίζουν να κλαίνε “Ας έρθει η φωτιά επάνω του!”

Για 20 λεπτά έχουν τα χέρια τους επάνω του. Ζητούν από το Άγιο Πνεύμα να μπει μέσα του και ζητούν από κάτι άλλο να βγει.

Έχει περάσει σχεδόν μία ώρα από τότε που ένας δημοσιογράφος του ITV είπε στον πάστορα Gbenga Samuel ότι είναι gay.

Του έχει ήδη πει ότι πρέπει να δεχθεί μια “ολοκληρωμένη διαδικασία επαναπροσδιορισμού μυαλού”, η οποία περιλαμβάνει μία εβδομάδα σκληρής μελέτης της Βίβλου.

Το Winners’ Chapel δηλώνει ανοιχτά ότι η αποστολή του είναι “η απελευθέρωση των ανθρώπων από την καταπίεση του διαβόλου” και αυτό φυσικά περιλαμβάνει την ομοφυλοφιλία.

Ο ρεπόρτερ υποδύθηκε τον πιστό που θέλει να λυτρωθεί από τον δαίμονα της ομοφυλοφιλίας. Λάμβανε μάλιστα μέρος στις συναντήσεις τους για δύο μήνες στην εκκλησία – μία από της μεγαλύτερες στη Βρετανία – με τους πάστορες να τον διαβεβαιώνουν ότι θα τον βοηθήσουν να “θεραπευτεί”.

Συνάντησε 4 συνολικά ιερείς ενώ στο ραντεβού με τον (αρχί)πάστορα Gbenga Samuel, αποφάσισε να καταγράψει τα πάντα με μια κάμερα που είχε κρύψει στα ρούχα του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πάστορας του είπε ότι “ο θεός θα σε φτιάξει”.

Ο πάστορας σχεδίασε ένα διάγραμμα του πνεύματος, του σώματος και της ψυχής του ρεπόρτερ και ισχυρίστηκε ότι πολλά μέρη του είχαν περιέλθει «υπό τον έλεγχο του Σατανά».

Στη συνέχεια διαβεβαίωσε τον δημοσιογράφο μας ότι επειδή ήταν νέος, με ισχυρή θέληση, είχε “ένα πλεονέκτημα πάνω από το διάβολο”. Αλλά τον προειδοποίησε ότι η κοινωνία θα προσπαθήσει να τον πείσει ότι η ύπαρξη των gay ήταν κάτι “το σωστό”.

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι τα μηνύματα αποδοχής που βλέπουμε και ακούμε στη σύγχρονη κοινωνία για τους ομοφυλόφιλους έχουν «προσεκτικά γραφτεί» από τον Σατανά.

Δείτε τα υπόλοιπα στο σχετικό βίντεο.




Δες και αυτό!