Κέρδισε την κρέμα προσώπου Noxzema Action Plus

17/10/2018
Noxzema Action Plus

Το περιοδικό antivirus σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε την κρέμα προσώπου Noxzema Action Plus. Δεκαπέντε τυχερά άτομα θα κερδίσουν μετά από κλήρωση τη νέα κρέμα πολλαπλών δράσεων, Noxzema Action Plus.

Η Noxzema Action Plus είναι μια μοναδική κρέμα περιποίησης πολλαπλών δράσεων, που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις επτά πιο σημαντικές, καθημερινές ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας, τόσο της φρεσκοξυρισμένης όσο και αυτής με γένια τριών ημερών. Τι εννοούμε;

Μειώνει τους ερεθισμούς από το ξύρισμα. Ενυδατώνει εντατικά χάρη στους περιποιητικούς παράγοντες που περιέχει. Αναζωογονεί την επιδερμίδα καθώς περιέχει βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5. Συσφίγγει τους πόρους με το μοναδικό σύστημα Skin Tense. Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας με τη βοήθεια του Υαλουρονικού Οξέος. Απορροφάται άμεσα λόγω της ελαφριάς σύνθεσής της. Προσφέρει ματ όψη χάρη στο σύστημα απορρόφησης λιπαρότητας.

Noxzema Action Plus sq

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και τα ονόματα των 15 τυχερών ατόμων θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού. Το κάθε άτομο που θα κερδίσει θα ενημερωθεί στο προσωπικό email που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του. Το δώρο τους θα μπορούν να το παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού στην Αθήνα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να γίνει έως τις 11/11/18 στις 23:59.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Κρέμα προσώπου Noxzema Action Plus: Όλα όσα χρειάζεται η ανδρική επιδερμίδα




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!