Η πρόταση γάμου του συντρόφου του ήταν το πρώτο πράγμα που άκουσε

04/10/2018
από

Ο Kerry και ο Hayward είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και δεν είχαν ιδέα πώς η ζωή τους θα άλλαζε μετά τις διακοπές τους στο Σαν Φρανσίσκο, όταν πήγαν να επισκεφτούν μέλη της οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ο Hayward έπαθε βακτηριακή μηνιγγίτιδα, μια δυνητικά θανατηφόρα φλεγμονώδη λοίμωξη στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό, και κατέληξε να νοσηλεύεται για τρεις εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παρέλυσε από τη μέση και κάτω, έχασε προσωρινά την όρασή του, για δυόμισι εβδομάδες, και έχασε και την ακοή του. Μετά από μια χειρουργική επέμβαση κατάφερε να ξεπεράσει τους περισσότερους τραυματισμούς του, αλλά έγινε μόνιμα κωφός.

Ο Hayward και ο Kerry αντιμετώπισαν δυσκολίες προσαρμογής στις νέες συνθήκες κατά τους επόμενους έξι μήνες. Ο Hayward περιέγραψε την κατάστασή του ως φυλακή στο κεφάλι του. Έμαθαν μαζί τη νοηματική γλώσσα για να μιλούν μεταξύ τους.

“Έβαζε το σημάδι “Σ’ αγαπώ” στο πόδι ή στην πλάτη μου, και τότε ήξερα ότι μπορούσα να κοιμηθώ” , δήλωσε ο Hayward στο BuzzFeed News.

Πρόσφατα, ο Hayward εγκρίθηκε για ένα κοχλιακό εμφύτευμα αυτιού, που θα του επέτρεπε να ακούσει και πάλι. Κι ενώ περίμενε την ημέρα που θα μπορούσε να ακούσει για άλλη μια φορά, ο Kerry άρχισε να σχεδιάζει μια έκπληξη για τον σύντροφό του.

“Ήθελα το πρώτο πράγμα που θα ακούσει από μένα να είναι η πρόταση γάμου” .

Έτσι, με το που λειτούργησε το εμφύτευμα του, μπροστά την οικογένεια και σε φίλους τους, ο Kerry του έκανε πρόταση γάμου.

“Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά είμαι ευτυχής που μπορέσαμε να το κάνουμε μαζί” , που είπε ο Kerry. “Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτά τα πράγματα μαζί σου και να σε βοηθήσω όσο μπορώ, γιατί ξέρω ότι εσύ βοηθάς εμένα” .

Ο Kerry άνοιξε το κουτάκι, έπεσε στο γόνατο και ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;”

Ο Hayward έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση. «Ήμουν σοκαρισμένος» , εξήγησε μετά.

“Ακούω ξανά όλους αυτούς τους ήχους κλικ, ακούω τον αδερφό μου να μιλάει και μπορώ να ακούσω τον Kerry και το πρώτο πράγμα που βγαίνει από το στόμα του – είναι το πόσο μακριά έχουμε πάει μαζί και πέφτει στο γόνατο. Πριν, ήξερα ότι με αγαπάει, αλλά τώρα; Είναι σουρεαλιστικό.” 




Δες και αυτό!