Και δεύτερο λιντσάρισμα για τον Ζακ σύμφωνα με νέο βίντεο-ντοκουμέντο

27/09/2018

Ένα ακόμα λιντσάρισμα φαίνεται να δέχεται ο Ζακ από τους αστυνομικούς λίγο μετά το άγριο ξύλο του κοσμηματοπώλη και του συνεργού του.

Αυτό αποκαλύπτει το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η «Εφ.Συν.», το όποιο έφτασε μόλις χθες στην εφημερίδα από αυτόπτη μάρτυρα της στιγμής. Είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο και έχει διάρκεια ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, στο βίντεο ο Ζακ έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις του, το κεφάλι του είναι μπανταρισμένο και μες στα αίματα και το πρόσωπό του έχει μπλαβιάσει. Τουλάχιστον 8 αστυνομικοί έχουν πέσει από πάνω του ώστε να τον συλλάβουν – ένας κρατάει κλομπ. Ηδη από το πέμπτο δευτερόλεπτο ένας αστυνομικός φαίνεται να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι – το θεωρούμενο ως πειστήριο του εγκλήματος.


Λόγω της έντονης βιαιότητας και επειδή δεν είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε τη δολοφονία ενός δικού μας ανθρώπου, επιλέγουμε να μην προχωρήσουμε στην άμεση δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εφημερίδας.

Μύθοι, γεγονότα και ερωτήματα

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!