Οι Σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις στο EuroPride 2018

03/08/2018
από

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Σουηδίας συμμετέχουν και υποστηρίζουν το EuroPride 2018, που γίνεται αυτές τις μέρες στο Γκέτεμποργκ, δηλώνοντας ότι «υπερασπιζόμαστε τη Σουηδία, τα συμφέροντα της χώρας μας, τις ελευθερίες μας και το δικαίωμα στη ζωή» .

“βλέπουμε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων ως δύναμη” 

“είναι σημαντικό να παίρνουμε θέση” 

“προασπίζουμε τις ελευθερίες μας και το δικαίωμα στη ζωή” 

“εντοπίζουμε και σταματάμε τις παραβιάσεις αυτών των δικαιωμάτων” 

“Η δουλειά μας είναι να υπερασπιστούμε όλες τις ελευθερίες και τα δικαιώματα” 

“Οι Σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα εργασιακό περιβάλλον, χωρίς αποκλεισμούς, όπου βλέπουμε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων ως δύναμη. Είμαστε υπερήφανοι για τους συμμετέχοντες στο Pride, διότι είναι σημαντικό να παίρνουμε θέση και να δείχνουμε ότι στεκόμαστε υπέρ της ισότητας όλων των ανθρώπων – ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, την ταυτότητα ή την έκφραση φύλου τους.

Εξασκούμαστε σ’ αυτό που γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο σήμερα, σχεδιάζουμε αυτό που γνωρίζουμε ότι θα είναι χρήσιμο αύριο, και προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Προασπίζουμε τη Σουηδία, τα συμφέροντα της χώρας, τις ελευθερίες μας και το δικαίωμα στη ζωή. Εδώ και τώρα, εντοπίζουμε και σταματάμε τις παραβιάσεις αυτών των δικαιωμάτων, τόσο στην ξηρά, όσο και στον αέρα, στη θάλασσα και στο διαδίκτυο. Η δουλειά μας είναι να υπερασπιστούμε όλες τις ελευθερίες και τα δικαιώματα που απολαμβάνουμε – στην ανοιχτή Σουηδία.” 




Δες και αυτό!