Ο Μακρόν ανακοίνωσε ότι ο σωματοφύλακάς του δεν ήταν ο εραστής του

27/07/2018
από

Ο Εμμανουήλ Μακρόν, αναγκάστηκε να εκδώσει και δεύτερη ανακοίνωση, με την οποία αρνείται τις φήμες, ότι ο σωματοφύλακας ήταν εραστής του.

Ο Αλεξάντερ Μπενάλλα, πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Γάλλου Προέδρου, απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από τη δημοσίευση ενός βίντεο, με τον ίδιο να πλακώνει στο ξύλο διαδηλωτές.

Αλεξάντερ Μπενάλλα

Ο Γάλλος Πρόεδρος, όχι μόνο αναγκάστηκε να τον απολύσει μετά από αυτό, αλλά έπρεπε επίσης να διαβεβαιώσει τα μέλη του κόμματός του, ότι ο σωματοφύλακας δεν είχε πρόσβαση στους κώδικες για τα πυρηνικά όπλα του έθνους. Όμως, μεταξύ των παραπάνω  διευκρινίσεων, χρειάστηκε να κάνει και μία ακόμη:

«Ο Αλεξάντερ Μπενάλλα δεν είναι ο εραστής μου» , δήλωσε ο Πρόεδρος.

Ο Μακρόν δέχτηκε, επίσης, την πλήρη ευθύνη για το σκάνδαλο, γύρω από τις βίαιες ενέργειες του σωματοφύλακα του στο βίντεο. Υποστήριξε την απομάκρυνση του Αλεξάντερ Μπενάλλα, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του στο βίντεο δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που περίμενε, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό που συνέβη την 1η Μαΐου είναι τρομερό, σοβαρό και, για μένα, ήταν μεγάλη απογοήτευση και προδοσία» .

Δείτε εδώ το βίντεο της επίθεσης από την Huffington Post:

Η αστυνομία συνέλαβε τον Μπενάλλα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ενώ το σώμα ανακριτών εισέβαλε στην κατοικία του Προέδρου, όπου κατασχέθηκαν υπολογιστές, σημειωματάρια και άλλο υλικό, σύμφωνα με το Daily Telegraph.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Μαρκόν αναγκάζεται να αρνηθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος. Νωρίτερα φέτος, ο Γάλλος ηγέτης αρνήθηκε τις επίμονες φήμες, ότι ο διευθυντής του γαλλικού δημόσιου οπτικοακουστικού φορέα, Μάθιου Γκαλλέτ ήταν εραστής του.

Μάθιου Γκαλλέτ

Υπήρχαν φήμες, ότι ένας παπαράτσι φωτογράφος κατάφερε να τραβήξει κάποιες φευγαλέες φωτογραφίες του Μακρόν με τον Γκαλλέτ σε ένα δάσος.




Δες και αυτό!