Υπάρχει ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη που πληρώνεις περισσότερα αν είσαι “bottom”

03/06/2018

Ο διοργανωτής ενός gay σεξ πάρτι στη Νέα Υόρκη, πήρε την απόφαση να διαφοροποιήσει την τιμή εισιτηρίου των καλεσμένων, ανάλογα με τον ρόλο τους στο σεξ.

Το “ANONYMOUS” είναι ένα σεξ πάρτι για gay άνδρες στο Μπρούκλιν, το οποίο πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στις 2 Ιουνίου. Σ΄αυτό, η είσοδος ήταν 65 δολάρια για όσους αυτοπροσδιορίζονταν ως “bottom” και μόλις 25 για αυτούς που αυτοπροσδιορίζονταν ως “top”.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερες αντίστοιχες εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη, η προώθησή τους γίνεται με διακριτικότητα, με του ενδιαφερόμενους να λαμβάνουν προσωπική πρόσκληση μέσω email.

Όταν όμως η σχετική αφίσα έκανε την εμφάνισή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άρχισαν τα σχόλια. Αρκετοί κατέκριναν αυτή τη διαφορά στη τιμή εισιτήριου. Οι περισσότεροι φυσικά αναρωτήθηκαν για το πώς θα γίνεται η επιβεβαίωση του ρόλου αλλά και τι συμβαίνει με τους “versatile”.

Μιλώντας στο Gay Star News, ένας από τους διοργανωτές εξήγησε ότι εμπνεύστηκε αυτό το πάρτι από έναν γνωστό του που συμμετείχε σε ένα παλιότερο πάρτι.

“Γνώρισα πολλούς gay που κάνουν σαν τρελοί σ΄αυτά τα πάρτι”, δήλωσε χαρακτηριστικά. “Βασικά δεν ήμουν εγώ αυτός που εμπνεύστηκε αυτή τη διαφορά στην τιμή. Μου το πρότεινε εκείνο το άτομο που αρέσκεται στο να “τελειώνουν” οι άλλοι στο στόμα του και χαρακτηρίζεται ως “cumdum”.

“Υπάρχει ένα χώρος που κάθονται αυτά τα άτομα (cumdums) και που μένουν όσο θέλουν. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο για αυτό αποφασίσαμε να νοικιάσουμε έναν μικρότερο και πιο ακριβό χώρο Και εγώ ο ίδιος είμαι ένας ηλικιωμένος bottom και το να γίνω cumdum αποτελούσε μια φαντασίωση για εμένα. Αλλά για να είναι επιτυχημένο όλο αυτό χρειάζεται μια σωστή αναλογία μεταξύ των σεξουαλικών ρόλων, που σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μια έκπτωση για έρθουν περισσότεροι top”.

“Και εξ αιτίας αυτής της (μεγαλύτερης) ποσότητας των top, οι bottom πληρώνουν περισσότερα”.

«Δεν επιβεβαιώνουμε τη σεξουαλική ταυτότητα κανενός, απλά ρωτούμε ποιο ρόλο προτιμούν να παίξουν σε αυτή τη συγκεκριμένη εμπειρία φαντασίας.

«Αν κάποιος είναι versatile, μπορεί να επιλέξει να μπει ως top, απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει ως bottom στη διάρκεια το πάρτι, αφού υπάρχουν περιορισμένες θέσεις γι΄αυτούς”.

«Όσον αφορά την αστυνόμευση της εκδήλωσης, έχω προσωπικό σε όλο το χώρο. Κάνουμε τακτικούς ελέγχους στους bottom καλεσμένους μας, για να σιγουρευτούμε ότι αισθάνονται ασφαλείς, άνετοι και να δούμε αν χρειάζονται κάποια βοήθεια.”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!