Τα Sephora προσφέρουν μαθήματα μακιγιάζ σε τρανς & non-binary άτομα στις ΗΠΑ

29/05/2018
από

Με τον τίτλο: “Bold Beauty for the Transgender Community” , τα Sephora ξεκινούν δωρεάν μαθήματα, ως μέρος του προγράμματος Sephora’s Classes for Confidence. Ο στόχος του προγράμματος είναι να «βοηθήσει, εμπνέοντας τόλμη τα άτομα εκείνα, που αντιμετωπίζουν σημαντικές μεταβάσεις στη ζωή» .

Σύμβουλοι ομορφιάς των Sephora, εξειδικευμένοι σχετικά με την τρανς κοινότητα, σχεδίασαν και υλοποιούν τα μαθήματα.

Ένας από τους ανθρώπους που διδάσκει είναι η Dominique Anderson, σύμβουλος χρωμάτων των Sephora της Νέας Υόρκης. Η Anderson δήλωσε ότι θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν την αυτοπεποίθησή τους.

«Υπήρξε ένα διάστημα, που ως τρανς άτομο αισθανόμουν, ότι δεν ήξερα πού εντάσσομαι σε σχέση με την ομορφιά» , δήλωσε η Anderson στο Them.

«Έπειτα, άρχισα να ψωνίζω από τα Sephora, γιατί ήξερα ότι είναι ένα μέρος, όπου ήμουν ελεύθερη να είμαι ο εαυτός μου. Τα Sephora με καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες και γι’ αυτό εργάζομαι σήμερα σ’ αυτή την εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια αυτών των μαθημάτων, ελπίζω να διδάξω διάφορα κολπάκια ομορφιάς που χρησιμοποιώ για να μαλακώσω τα χαρακτηριστικά μου και να επιτύχω κάθε εμφάνιση.

Θέλω να εμπνεύσω εμπιστοσύνη στους πελάτες μου, έτσι ώστε όταν βγαίνουν από τα Sephora, να αισθάνονται άνετα και να είναι ο εαυτός τους» .

Τα μαθήματα διαρκούν 90 λεπτά και περιλαμβάνουν εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος του κάθε ατόμου. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οι σύμβουλοι θα διδάξουν make-up και foundation matching.

«Στεκόμαστε δίπλα σε όλα τα μέλη της LGBTQA κοινότητας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα εργαλεία που θέλουν για να αισθάνονται σίγουρα και όμορφα κάθε μέρα» δήλωσε η Corrie Conrad, Διευθύντρια Κοινωνικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας των Sephora.

«Στα Sephora πιστεύουμε, ότι η ομορφιά καθορίζεται από εσάς κι η ομορφιά σας πρέπει να γιορτάζεται. Έχουμε την τιμή να είμαστε φάρος υποστήριξης και μέρος κάθε ταξιδιού ομορφιάς μέσα από τη νέα προσφορά μας σε μαθήματα» .

Τα δωρεάν μαθήματα προσφέρονται σε ορισμένα καταστήματα των ΗΠΑ.




Δες και αυτό!