Το non-binary παιδί του Sting στο «Ripley» του Netflix

08/04/2024
από
Στη νέα σειρά του Netflix, «Ripley», πρωταγωνιστούν μια σειρά από γνωστά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των Andrew Scott και Dacota Fanning, αλλά επίσης και το παιδί ενός διάσημου τραγουδιστή. Του Sting για να είμαστε συγκεκριμένα, το Eliot Sumner. 

Το Sumner, που είναι non-binary και χρησιμοποιεί ουδέτερες αντωνυμίες, είναι το παιδί του θρυλικού τραγουδιστή των The Police και της κινηματογραφικής παραγωγού Trudie Styler.

Η σειρά είναι μια προσαρμογή του μυθιστορήματος της Patricia Highsmith «The Talented Mr Ripley», και ακολουθεί έναν νεαρό ονόματι Top Ripley, ο οποίος πηγαίνει στην Ιταλία, με σκοπό να πείσει τον πλούσιο Dickie να γυρίσει στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ωστόσο, ο Ripley καταλήγει να έχει εμμονή με τον Dickie και έτσι τον σκοτώνει, ώστε να του «κλέψει» την ταυτότητα, τον πλούτο και το τρόπο ζωής.

Ο Scott υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα στη νέα μεταφορά του Netflix, η οποία είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου σε ασπρόμαυρο χρώμα. Πολλοί αναρωτιούνται αν ο Mr Ripley είναι, στην πραγματικότητα, γκέι: αλλά ο Scott δεν θέλει να τοποθετηθεί για τη σεξουαλικότητα του απατεώνα.

Το Eliot Sumner δήλωσε στο Tudum ότι είναι οι «θεματικοί συνδυασμοί φθόνου, εμμονής και φαντασίας» που φέρνουν τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, να επιστρέφουν ξανά και ξανά στον χαρακτήρα του Ripley.

«Υπάρχει κάτι έμφυτα ανθρώπινο σε αυτόν. Από τη δική του οπτική γωνία, ο κόσμος γύρω του είναι απρόσιτος, οπότε πρέπει να τον κλέψει. Και δεν νομίζω ότι είμαι το μόνο όταν λέω ότι με έναν περίεργο τρόπο υποστηρίζεις να τα καταφέρει».

Ποιον χαρακτήρα υποδύεται το Eliot Sumner στη σειρά;

Το Sumner εμφανίζεται σε μόνο ένα επεισόδιο του «Ripley», ως ο Freddie Miles, ένας φίλος του Dickie (Johnny Flynn).

Σύμφωνα με το Tudum, o Miles θεωρείται «αντίπαλος του Ripley».

«Ο Freddie είναι αυτός ο σικάτος τύπος του οικοτροφείου που ζει στο εξωτερικό, ο οποίος είναι απροκάλυπτα ευκατάστατος και κυρίως είναι ό,τι μισεί ο Tom Ripley. Το βρήκα πολύ, πολύ διασκεδαστικό να το παίξω», δήλωσε το Sumner στο Tudum.

Αυτός είναι ένας από τους πρώτους σημαντικούς ρόλους του Sumner, το οποίο, όπως είπε, «είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα». Ωστόσο, έχει εμφανιστεί και στο «The Gentlemen», καθώς και στην ταινία του James Bond «No Time To Die».

Το Sumner προσέγγισε την οντισιόν για τον Miles πολύ μοναδικά, παίζοντας εντελώς διαφορετικά από την περιγραφή του χαρακτήρα, η οποία έλεγε ότι «ήταν ένας δυνατός Αμερικανός». Αντ’ αυτού, το Sumner «αποφάσισε να τον κάνει έναν πολύ παρατηρητικό, αλαζόνα Άγγλο και να δούμε πώς θα πάει»…

«Πραγματικά σκέφτηκα ότι είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους τους να μου δώσουν μια ευκαιρία, αλλά δεν επρόκειτο να την πάρω», εξήγησε το Sumner.

Είναι το Eliot Sumner σε σχέση;

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν τη στιγμή δεν είναι σε σχέση. Παλαιότερα, έβγαινε με την Frankie Herbert, μοντέλο, αλλά το ζευγάρι χώρισε πέρυσι.

Η Herbert είναι η εγγονή του 7ου κόμη του Carnarvon και πρόσφατα μοιράστηκε μια φωτογραφία της να φιλάει μια Αμερικανίδα, την Kate Balison, στο Λονδίνο. Στο παρελθόν είχε κάνει coming out ως pansexual: «Το να είμαι ανοιχτά κουήρ μου επέτρεψε να με αγαπήσουν στο έπακρο. Pansexual και περήφανη, μωρό μου».

Η σειρά παίζεται στο Netflix. 
Δες και αυτό!