Μια ομάδα LGBTQ ακτιβιστών στην Ατλάντα των ΗΠΑ παλεύει για να εμποδίσει το κλείσιμο ενός δημοφιλούς gay hangout/sex shop/hookup μέρους.

Το Tokyo Valentino άνοιξε για πρώτη φορά το 1995 ως ένα “gay megaplex” με μια μεγάλη επιλογή δραστηριοτήτων για gay άνδρες «with the largest selection of Adult related products, Videoplexx, Video Booths, Open & Private Play rooms, DVD’s, lingerie, and Smoke shoppe products in Southeast.”

Τώρα ο δήμος προκαλεί να το κλείσει, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει τους σχετικούς νόμους μιας και βρίσκεται σε κοντική απόσταση (μικρότερη από όσο προβλέπεται) από κατοικημένη περιοχή.

Κάτι που η ομάδα των ακτιβιστών δεν αποδέχεται, μιας και θεωρεί ότι το όλο θέμα πρόκειται για μια ομοφοβική επίθεση και προσπάθεια για να διαγράψουν την ύπαρξή του. Γι΄αυτό τον λόγο ξεκίνησαν μια online αίτηση για εμποδίσουν το κλείσιμό του.

«Το Tokyo Valentino στο Cheshire Bridge Rd κλείνει από την πόλη της Ατλάντα, εκτός κι αν βοήθησετε. Αν χάσουμε την κουλτούρα μας θα χάσουμε και την ταυτότητά μας ως gay», αναφέρει χαρακτηριστικά η αίτηση.

Μέχρι στιγμή έχεις συγκεντρώσει περισσότερες από 3.000 υπογραφές.