Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία της Lara Fabian στην Αθήνα

31/03/2018
Lara Fabian

Η Lara Fabian έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες 19 και 20 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο. Το περιοδικό antivirus σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία στις 20/05/18 στις 21:00. Τα τρία τυχερά άτομα που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 17 Μαΐου και θα ενημερωθούν με email. Τις προσκλήσεις θα τις παραλάβουν απ’ το ταμείο, αναφέροντας το περιοδικό antivirus και το ονοματεπώνυμο τους.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, απλά συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα:

H μεγαλύτερη σύγχρονη ντίβα του γαλλικού τραγουδιού Lara Fabian επισκέπτεται την Αθήνα τον Μάιο. Μια ερωτική σοπράνο γεμάτη συναίσθημα με εκατομμύρια θαυμαστές και πάμπολλες μεγάλες επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 έως σήμερα.

Μια ερμηνεύτρια που ξέρει να μαγνητίζει το κοινό! Η φωνητική δεξιοτεχνία στην περίπτωση της Lara Fabian συνδυάζεται με ιδιαίτερα θεατρικές ερμηνείες, που εκτείνονται από τις αισθαντικές μπαλάντες μέχρι το γαλλικό καμπαρέ, εισπράττοντας το χειροκρότημα χιλιάδων θεατών.

Όπως έχει πει: “Η μουσική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου, της ταυτότητάς μου. Δεν είμαι άλλο πρόσωπο στη σκηνή ή το στούντιο και άλλο στο σπίτι, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ο τρόπος που εκφράζομαι είναι η συναισθηματική γέφυρα, που με συνδέει με το κοινό” .

Κάθε show της Lara Fabian αναφέρεται από τον διεθνή τύπο ως μοναδική εμπειρία.

LARA FABIAN IN CONCERT σε ένα show για το οποίο η ίδια δηλώνει: «Θα είναι ένα show όπου θα χορέψουμε, θα κλάψουμε, θα πάρουμε και θα δώσουμε αγάπη και θα γίνουμε ένα για όσο διαρκεί…».

Εισιτήριαwww.viva.gr




Δες και αυτό!