Γνωρίστε τον gay σχεδιαστή των πρωτότυπων ανδρικών κολάν

12/01/2018
από

Για όσους από εμάς αγαπάμε τα ανδρικά κολάν, υπάρχει ένας σχεδιαστής που ειδικεύεται σ’ αυτά: ο Jeffrey Scott.

Γνωστός κι ως το «TightsGuy» , ο Scott είναι ανερχόμενος σχεδιαστής, που σχεδιάζει ελαστικά ανδρικά κολάν στα μέτρα μας.

Ο Scott είναι 43 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Bartlett, στα προάστια του Σικάγο. Ο ίδιος κι ο αρραβωνιαστικός του μένουν ακόμα εκεί. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται σχεδόν ολόκληρη τη ζωή τους «ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι από την 2α τάξη!» ανέφερε ο Scott:

Ήμουν λάτρης των spandex σορτς στις αρχές της δεκαετίας του ’80, όταν ήταν στη μόδα.»

«Ως νεαρό παιδί, μου άρεσε το τεντωμένο ύφασμα, που εφάρμοζε στα πόδια μου. Τα Spandex είναι μέρος της ζωής μου από τότε. Καθώς μεγάλωσα μέσα από την εφηβεία έμαθα να το απολαμβάνω σαν φετίχ. Στα 30 μου άρχισα να ράβω τα δικά μου κολάν για προσωπική χρήση, μέσα κι έξω από την κρεβατοκάμαρα» .

Ο Scott ​​αποφάσισε να κάνει την αγάπη του επιχείρηση κι έτσι ξεκίνησε τη δική του σειρά μόδας: “Ακόμη κι η γιαγιά μου έχει ένα αγαπημένο ζευγάρι, αλλά ζηλεύει που τα σχεδιάζω μόνο για άνδρες.

Ξεκίνησε τις πωλήσεις του ηλεκτρονικά το 2014. Το 2016, κατάφερε να αφιερώσει τον εαυτό του σ’ αυτό με πλήρη απασχόληση.

Ο Scott αναφέρει ότι η δημιουργία ανδρικών κολάν είναι αυτό που τον διαφοροποιεί από την υπόλοιπη αγορά:

«Σχεδίασα τα κολάν μου για να εφαρμόζουν σε άνδρες. Μετά από πολλά, πολλά χρόνια μελέτης, συνειδητοποίησα ότι τα ανδρικά κολάν επηρέασαν τα σχέδια και τα χρώματα και των γυναικείων κολάν.


Τα κολάν μου έχουν κορδόνια περίσφιξης, είναι χαμηλά μπροστά, αλλά πιο ψηλά πίσω στο ύψος της μέσης, με ελαστική ζώνη, που αφήνει χώρο για την αναπνοή.

Ένας από τους κύριους λόγους για να φορέσετε τα καλόν μου είναι ότι επιτρέπουν τον έλεγχο της υγρασίας ανάμεσα στα πόδια, που επιβραδύνει τη φθορά τους. Οι ποδηλάτες το γνωρίζουν αυτό εδώ και δεκαετίες. Εάν το ύφασμα δεν σας αγγίζει εκεί όπου ιδρώνετε, τότε δεν θα απομακρυνθεί η υγρασία και υπάρχει ο κίνδυνος ανάπτυξης βακτηριδίων.

Ο Scott αναφέρει ότι η πλειοψηφία των πελατών του, φορούν τα κολάν του τόσο στο γυμναστήριο όσο και στα club το βράδυ κι ότι αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους.




Δες και αυτό!