Τα στελέχη και η διευθύντρια του Red Umbrella Athens, Άννα Κουρουπού, φόρεσαν τη συλλογή της Σοφίας Κατσιμίχα «The Quirks» για μια φωτογράφηση του Red in Fashion Athens, και «έδειξαν ότι η απλότητα στη μόδα μπορεί να είναι και “ασυναίσθητα αυθάδης”»

 «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. Η μία για την άλλη, ο ένας για τον άλλο»

«Στις 29 Οκτωβρίου 2023, η διευθύντρια του Red Umbrella Athens, κα Άννα Κουρουπού και τα στελέχη του, φόρεσαν την συλλογή “The Quirks” by Σοφία Κατσιμίχα και με την ματιά των φωτογράφων Αντωνίας Δημοπούλου, Σπύρου Κοτζάμπαση και Δημήτρη Μαστοράκη, μας έδειξαν ότι η απλότητα στη μόδα μπορεί να είναι και “ασυναίσθητα αυθάδης”…

Ακριβώς σαν την ιδιοτροπία και το καπρίτσιο αυτών των έξι πολύ δυνατών ανθρώπων που πόζαραν στο φακό, αναζητώντας την ατομικότητα μέσα από μια ανέμελη, άνετη και γήινη αισθητική προσέγγιση όπως την φαντάστηκε η δημιουργός.

Την φωτογράφηση διοργάνωσε η Α.Μ.Κ.Ε. Red in Fashion Athens με την ανιδιοτελή φιλοξενία του Rooster Cafe στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης. Το Red in Fashion Athens ιδρύθηκε για να δώσει φωνή στα μέλη της κοινότητας, για να προάγει και να προβάλει καινοτόμες πρακτικές για ενδυνάμωσή τους μέσω της επαφής με τη μόδα, για να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει επαγγελματίες του χώρου της μόδας και εν τέλει, για να ενημερώσει όποιο πρόσωπο νιώθει ότι όλο αυτό τον αφορά.

#changingthewayfashiondoesbusiness

Για πληροφορίες σχετικά με το πρότζεκτ, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ιδρύτρια του Red in Fashion Athens, Ελένη Σιμσίρογλου στέλνοντας μήνυμα στο instagram @red_in_fashion_athens».


Το Red Umbrella Athens (RUA) είναι Κέντρο Ενδυνάμωσης Ατόμων που Εργάζονται στο Σεξ. Δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο 2015 με πρωτοβουλία του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», των Κέντρων Πρόληψης και Σεξουαλικής Υγείας «Checkpoint» & του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδας «Προμηθέας» και λειτουργεί υπό την επιστημονική επιμέλεια του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Εργαστηρίου Κλινικής Έρευνας: Υποκειμενικότητα και Κοινωνικός Δεσμό του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Ιούλιο του 2022 άρχισε να λειτουργεί και το Red Umbrella Thessaloniki (RUTh), το αντίστοιχο κέντρο μας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.