Οι 8 συμβουλές για να γίνεις ένας επιτυχημένος gay πορνοστάρ – από έναν gay πορνοστάρ

03/01/2018
από

Τον καλοκαίρι που μας πέρασε ο Chris Harder παρουσίασε στη μικρή σκηνή του Stonewall Inn το σόου Porn to be a Star”.

Σε σκηνοθεσία του David Drake, ο burlesque περφόμερ και πρωταγωνιστής σε 52 ταινίες ερωτικού περιεχομένου, μοιράστηκε τις εμπειρίες του σχετικά με τις δυσκολίες στη βιομηχανία του πορνό.

Μοιράστηκε επίσης και κάποια βασικά βήματα που πρέπει να γίνουν απο κάποιον που θέλει να γίνει ένας επιτυχημένος – gay – πορνοστάρ.

1) Πήγαινε σε μια δραματική σχολή. Θα εκπλαγείς με τις υποκριτικές δυσκολίες που υπάρχουν σ΄αυτές τις ταινίες.

2) Θα πρέπει να χρησιμοποιείς τον κώλο σου με τον σωστό τρόπο (όχι πολύ ανοιχτά, όχι πολύ σφιχτά), σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σκηνοθέτη. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά κουραστικό και αγχωτικό, αλλά είναι ένα είδος τέχνης. 

3) Θα πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή. Περνάς πολύ χρόνο, περιμένοντας να σε καλέσουν για τη σκηνή. Για να στήσουν τα φώτα. Για να ζεσταθεί ο παρτενέρ σου. Για να βγει η ταινία και να μετρήσουν τα views. 

4) Θα πρέπει να προσέχεις τη διατροφή σου και όχι μόνο για να ελέγχεις το βάρος σου. 

5) Θα πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να προφέρεις τη λέξη “γαμήσι” και θα πρέπει συνεχώς να ανακαλύπτεις και καινούριους. Μην παραπονεθείς ποτέ γι΄αυτό.

6) Θα πρέπει να έχει την ευελιξία να παίζεις χαρακτήρες όπως έναν γερουσιαστή που “καίγεται” για τα δικαιώματα κάποιου ή κάποιον που μόλις μετακόμισε και θέλει να γνωρίσει καλά τους γείτονές του. Επίσης, θα πρέπει να δείνεις πάντα την ίδια σοβαρότητα στον ρόλο σου ακόμα και όταν έχεις ατάκες τύπου: “Γιατί δεν κάθεσαι να ‘αδειάσεις’ λίγο στο πρόσωπό μου;”. 

7) Θα πρέπει να αποδεχθείς το γεγονός ότι το να κάνεις σεξ μπροστά στην κάμερα δεν είναι πάντα κάτι το απολαυστικό. Πάρε για παράδειγμα το rimming. Αν και στην πραγματικότητα είναι τέλειο, στις ταινίες είναι ό,τι χειρότερο. Θα πρέπει να το κλέβεις στην κάμερα!

8) Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τη μητέρα σου που θεωρεί ότι έχεις καταστρέψει τη ζωή σου και ότι δεν είσαι απλά ένας ηθοποιός που εργάζεται. 




Δες και αυτό!