Ζήτησε το πιο gay κέικ που μπορεί να υπάρξει και του έφτιαξαν αυτό

18/12/2017
από

Στον Καναδά, όταν ζητάς ξεκάθαρα ένα gay κέικ, σου παραδίδουν ένα πραγματικά gay κέικ. Ξέρουν οι άνθρωποι τη δουλειά τους!

Μπορεί το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών να προσπαθεί να βγάλει άκρη με την υπόθεση ενός ζαχαροπλάστη, που αρνείται να φτιάξει μία γαμήλια τούρτα σε gay ζευγάρι, στον Καναδά όμως, όταν παραγγέλνεις ένα gay κέικ, σου παραδίδεται το ΠΙΟ gay κέικ που μπορεί να υπάρξει!!

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Chris Farias, ένας καλλιτεχνικός διευθυντής στο Χάμιλτον στο Οντάριο. Ο ίδιος με τον σύντροφό του συνηθίζουν να απολαμβάνουν ένα ωραίο κέικ μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά. Έτσι, μία από αυτές τις φορές αποφάσισε να κάνει και μία δήλωση.

Με αφορμή τον εορτασμό της επετείου τους, ο Farias παρήγγειλε ένα κέικ και ζήτησε το πιο gay κέικ που μπορούν να φτιάξουν.

Με όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο ήθελα να δείξω ότι εδώ στον Καναδά στ’ αλήθεια γιορτάζουμε την διαφορετικότητα κι ήθελα το πιο gay κέικ ever” , δήλωσε ο Farias στο Buzzfeed.

Την παραγγελία ανέλαβε το Loaf Bakery και την διακόσμηση έκανε η Quinn Pallister, κόρη δύο μαμάδων, η οποία ήθελε να δημιουργήσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό και ομολογουμένως το κατάφερε.




Δες και αυτό!