Ηθοποιός πέφτει θύμα επίθεσης μετά το κάλεσμα ενός σκηνοθέτη να τον βιάσουν

28/08/2017
από

Επίθεση δέχθηκε ένας ανοιχτά gay ηθοποιός στο Μαρόκο, μετά από “κάλεσμα” που έκανε ένας σκηνοθέτης για να τον βιάσουν.

Το κάλεσμα αυτό έγινε από τον Mahmoud Frites, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ανέβασε τη φωτογραφία του Adam Lahlou (γνωστός και ως Adouma), γράφοντας πως έχει “μια «λύση» στο πρόβλημα διάδοσης της ομοφυλοφιλίας στο Μαρόκο.”

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε ότι “δεν καταλαβαίνει εκείνους που βιάζουν γαϊδούρια, άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένες γυναίκες, μωρά και παιδιά, ενώ μπορούν να βιάζουν όσους επιθυμούν να βιαστούν και αυτούς που είναι πρόθυμοι να δώσουν χρήματα σε όποιον έχει τη διάθεσει να το κάνει”.

Πολλοί, μάλιστα, από τους υποστηρικτές της Frites συμφώνησαν με την εγκληματική τοποθέτηση του Frites.

Λίγες μέρες αργότερα (25/8), ο Adouma δήλωσε ότι, ενώ επέστρεφε στην πατρίδα του στην Ταγγέρη, μια ομάδα ανθρώπων του επιτέθηκε στον δρόμο.

“Μου επιτέθηκαν μετά το κάλεσμα του Frites να με βιάσουν”, είπε ο Adouma. «Είπε ότι είμαι πρόθυμος να πληρώσω χρήματα με αντάλλαγμα τον βιασμό!».

Ο ηθοποιός υπέστη μώλωπες στο κεφάλι, στα μάτια και στον λαιμό του. Τα ρούχα του ήταν σκισμένα. Οι άνδρες απειλούσαν να τον σκοτώσουν.

«Σήμερα σας λέω συγχαρητήρια, κύριε Frites», έγραψε μετά ο Adouma στο Facebook. «Έχετε επιτύχει τον στόχο σας».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Σύμφωνα με τα λόγια σας, είστε σκηνοθέτης, μαχητής και καλλιτέχνης. Αλλά στερείστε ανθρωπιάς και είστε τρομοκράτης. Απαιτώ ανθρώπινα δικαιώματα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει συναισθήματα και κανείς στον κόσμο δεν αξίζει να βιαστεί. Αν ήμασταν στην Ευρώπη, θα σας τιμωρούσαν που καλέσετε τους ανθρώπους να με βιάσουν. Εσείς είστε ηθικά ανώμαλος…”




Δες και αυτό!