Έχει πολλά ερωτήματα η κοπέλα, πάρα πολλά! Ο λόγος για την θυγατέρα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και δημοτική σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων, Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Σε απάντηση στο βίντεο της Συνατσάκη η κοπέλα διερωτάται:
Τι φοβάστε εσείς; Πού είναι η ελεύθερη επιλογή; Ποιοι είσαστε εσείς που θα κρίνετε ποιος είναι καλός γονέας ανάλογα με τα δικά σας κριτήρια; Γιατί βάζετε σ’ όλο τον κόσμο που δεν συμφωνεί με σας ταμπέλες; Το ένστικτο της προστασίας των δικών μας ανθρώπων εσείς το ονομάζετε μίσος;

Όπως γράφει και το quote στον λογαριασμό του twitter της υπάρχει χάος στο κεφάλι της. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι νόμιζε ότι η θεματική εβδομάδα έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε με θέμα τρανς και κοινωνικό φύλο. Έτσι εξηγείται και το ότι τελικά υποστηρίζει να πάνε τα προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολειά με την προϋπόθεση να μην τους μιλήσουμε για το πώς είναι να είσαι και άνδρας και γυναίκα.

Μέσα στο ντελίριο κατέληξε ότι “Το να κατηγορείς τους Έλληνες λέγεται υποκρισία δεν λέγεται ανθρωπισμός“, ενώ μάλλον έχει τραύμα που της έκοψαν και το συσσίτιο, που προστάτευε τις ελληνικές οικογένειες από την πείνα.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ για τους ΈΛΛΗΝΕΣ είναι σαν να μισείτε το έθνος. Αλήθεια γιατί το κάνετε αυτό; Ποτέ δεν κομματικοποιήθηκα, ούτε είμαι κομματόσκυλο ευτυχώς. Και εσύ χάνεις το δίκιο σου.

  2. Προφανώς τα έχει κάνει μαντάρα, λέγοντας ότι κάποιοι κατηγορούν τους Έλληνες. Δηλαδή οι γκει, οι ΑΜΕΑ, οι ρομα, οι φτωχόι, οι άστεγοι, οι καρκινοπαθείς, οι έχοντες μια διαφορετικότητα για οποιοδήποτε λογο είτε ειναι λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, επιτέλους λόγω καταγωγής, είτε για λόγους υγείας κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? Δεν έχουν δικαιώματα? Μόνο οι υπόλοιποι έχουν δηλαδη έχουμε πολίτες διαφορετικών ταχυτήτων και υποχρεώσεων άρα και δικαιωμάτων! Προφανώς ειναι στον κόσμο της….ας κοιταχτεί πρώτα στον καθρέπτη κάνοντας την αυτοκριτική της…

Comments are closed.