Απίθανη η Lady Gaga στο super Bowl δίνει ένα ανεπανάληπτο show

06/02/2017
από

Μ’ ένα τραγούδι προσευχή για την Αμερική ξεκίνησε το φαντασμαγορικό show του φετινού Super Bowl με πρωταγωνίστρια τη θρυλική Lady Gaga. Η καλλιτέχνιδα χορεύει, παίζει μουσική, τραγουδά κι εκτελεί επικίνδυνα άλματα με πολύ μεγάλο πάθος, χαμόγελο και το διασκεδάζει πραγματικά.

God Bless America” μας τραγούδησε η ποπ σταρ φορώντας ένα λαμπερό ολόσωμο ασημί κορμάκι και ψηλές μπότες στο ίδιο χρώμα.

Με φόντο τον έναστρο ουρανό, που τ’ αστέρια στο αποκορύφωμά τους σχημάτισαν την αμερικανική σημαία, εκτέλεσε ελεύθερη πτώση από την ταράτσα που σταδίου στο κενό και προσγειώθηκε σε μία ψηλή πλατφόρμα στο κέντρο.

Μέσα από καπνούς, αιωρήσεις, βεγγαλικά και περίτεχνους φωτισμούς τραγουδά το “Poker Face“.

Οι σκηνοθετικές εναλλαγές και λήψεις ήταν, ομολογουμένως, πολύ περίτεχνες, όπου το “Born this way” βρίσκει την Lady Gaga σ’ ένα τεράστιο stage, πλαισιωμένη από περισσότερους από 30, ενώ φωτιές γέμιζαν το background.

Το show συνεχίζει με το “Telephone” με αποσπάσματα από τη γνωστή χορογραφία στο ίδιο ύφος, χωρίς όμως να εμφανιστεί η γλυκιά μας Beyonce, όπως έλεγαν οι φήμες.

Η βραδιά ήταν αποκλειστικά για την Lady Gaga, που συνεχίζει φορώντας ένα χρυσό jacket αρπάζοντας ένα αρμόνιο και ξεκινώντας το “Just Dance“.

Στη συνέχεια, ανεβαίνει σε μια ειδική πλατφόρμα, κάθεται στο πιάνο και ξεκινά την μπαλάντα της. Στην εισαγωγή του “Million Reasons” ρωτάει τον κόσμο: “Πώς είσαι σήμερα Τέξας; Αμερική; Κόσμε; Ελπίζω να είστε καλά!” Σ’ ένα κλίμα συγκίνησης κατά τη διάρκεια του κομματιού χαιρέτησε νοερά τη μητέρα και τον πατέρας της: “Γεια σου μαμά…γεια σου μπαμπά!“, ενώ κατέβηκε και χαιρέτησε τους εθελοντές που βρίσκονταν κάτω από το stage κι αποτελούσαν μέρος της διοργάνωσης, καθώς σε όλη την διάρκεια κρατούσαν φωτεινά sticks σχηματίζοντας περίτεχνα σχήματα.

Η Lady Gaga κλείνει με το “Bad Romance”, η σκηνή ντύνεται στα λευκά, οι χορεύτριες κι οι χορευτές κατακλύζουν τον χώρο, ενώ η ίδια αλλάζει πάλι εμφάνιση. Αυτή τη φορά ένα πλατινένιο jacket, που μοιάζει με μικρή πανοπλία καλύπτει τον κορμό της, ενώ από κάτω μένει μόνο με το κάτω μισό από το κορμάκι της.

Το show κλείνει με αμέτρητα πυροτεχνήματα και την ποπ σταρ να πετάει το μικρόφωνο, να πιάνει στον αέρα μία μπάλα και να πηδάει στο κενό!

Αλλά μην πούμε άλλα, απολαύστε την στο βίντεο:




Δες και αυτό!