Δημοσιεύτηκε το πρώτο ηχητικό απόσπασμα της Lady Gaga ως Harley Quinn

03/04/2024
από
Το πρώτο ηχητικό απόσπασμα της Lady Gaga ως Harley Quinn στο sequel της ταινίας «Joker», «Folie à Deux», κυκλοφόρησε.

Το ποπ είδωλο θα εμφανιστεί στη συνέχεια της ταινίας του 2019, το «Joker, απέναντι στον ομώνυμο κακό που υποδύεται ο Joaquin Phoenix και θα πρωταγωνιστήσει ως η ερωμένη και συνεργάτιδά του, Harley Quinn.

Στην τελευταία ταινία τον ρόλο ενσάρκωσε η Margot Robbie της «Barbie», σε διάφορες ταινίες του σύμπαντος της DC. Ο χαρακτήρας της Harley είναι εξίσου έντονος με αυτόν του Joker και ένα sneak peak που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο TikTok απέδειξε ακριβώς αυτό.

«Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις», ακούγεται να ψιθυρίζει η Lady Gaga / Harley Quinn στο σύντομο κλιπ. «Είσαι ο Joker».

Το βίντεο αποτελείται από slides με φωτογραφίες της ταινίας που έχουν ήδη δημοσιευθεί.

Επίσης, στην περιγραφή ανακοινώνεται ότι το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της ταινίας θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη (9 Απριλίου).

Το κλιπ έρχεται μετά την αποκάλυψη της επίσημης αφίσας της ταινίας, με τον Phoenix και τη Lady Gaga στο ρόλο του Joker και της Harley, αντίστοιχα.

Το ζευγάρι απεικονίζεται σε μια στάση παθιασμένης αγκαλιάς, με τη Harley της Gaga να έχει κλειστά τα μάτια σαν να το απολαμβάνει, ενώ και οι δύο φαίνονται σαν να βρίσκονται στη μέση ενός χορού – και αν πιστέψουμε τους ισχυρισμούς ότι η ταινία είναι ένα είδος jukebox μιούζικαλ, αυτό είναι απολύτως πιθανό.

Πρόσφατες αναφορές (μεταξύ των οποίων και μία από το Variety) επιβεβαίωσαν ότι η ταινία περιλαμβάνει «τουλάχιστον 15 διασκευές τραγουδιών» και ότι «μπορεί να προστεθούν και πρωτότυπα κομμάτια».

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι η ταινία δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, οπότε οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τότε για να δουν τη Lady Gaga στο ρόλο της στο «Joker: Folie á Deux».
Δες και αυτό!