Γιατί το ίντερνετ πιστεύει ότι θα υπάρξει συνέχεια του «Telephone» της Lady Gaga;

28/03/2024
από
Το βιντεοκλίπ του «Telephone» της Lady Gaga τελειώνει με την ίδια και τη Beyoncé, η οποία είχε έναν εμβληματικό στίχο στο τραγούδι, να οδηγούν με θέα το ηλιοβασίλεμα, καθώς οι λέξεις «To be continued» εμφανίζονται στην οθόνη. Αν και το δεύτερο μέρος δεν υλοποιήθηκε ποτέ, οι fans εικάζουν ότι αυτό θα μπορούσε τελικά να συμβεί στο επερχόμενο άλμπουμ της Beyoncé, «Cowboy Carter».

Το άλμπουμ, το οποίο κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου, δεν έχει ακόμα λίστα τραγουδιών. Ωστόσο, σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 19 Μαρτίου, η Queen Bey άφησε να εννοηθεί ότι θα περιλαμβάνει μερικά μεγάλα ονόματα.

«Έχω μερικές εκπλήξεις στο άλμπουμ και έχω συνεργαστεί με μερικούς λαμπρούς καλλιτέχνες που σέβομαι βαθιά», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)


Αμέσως μετά την ανακοίνωση για το «Cowboy Carter», οι fans άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι η Gaga είναι ένας από τους προαναφερθέντες καλλιτέχνες. Για αρχή, η Beyoncé κυκλοφόρησε τα δύο κορυφαία singles του άλμπουμ – «Texas Hold ‘Em» και «16 Carriages» – στις 11 Φεβρουαρίου, την ίδια μέρα που ο χαρακτήρας της Gaga μπαίνει στη φυλακή στο μουσικό βίντεο «Telephone». Η αρχή του teaser που μοιράστηκε η Beyoncé ανακοινώνοντας το άλμπουμ μοιάζει επίσης πολύ με το τέλος του βιντεοκλίπ του «Telephone», καθώς και τα δύο δείχνουν την Bey να τρέχει με ταχύτητα μέσα σε μια έρημο.

Ωστόσο, ήταν μια φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα η Gaga στο Instagram story της που έκανε τον κόσμο να ενθουσιάζεται όλο και περισσότερο. Στις 25 Μαρτίου, μοιράστηκε μια φωτογραφία με μια κιθάρα, ένα πιάνο και το εξώφυλλο του «Telephone». Την ίδια μέρα, ένας από τους στυλίστες της Beyoncé, ο Vance Gamble, δημοσίευσε στο Instagram story του μια φωτογραφία της Gaga με τα φτιαγμένα από τσιγάρα γυαλιά ηλίου που φορούσε στο βιντεοκλίπ του «Telephone».

Έπειτα, παραλαμβάνοντας το «Tricon Award» στα βραβεία MTV VMA του 2020, η Gaga είχε δηλώσει: «Έρχεται μια αναγέννηση και η οργή της ποπ κουλτούρας θα σας εμπνεύσει». Βέβαια, αυτή η λεπτομέρεια είναι λίγο πιο τραβηγμένη. Αλλά δεδομένου ότι η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles, αποκάλυψε ότι ο «Cowboy Carter» υπάρχει «εδώ και χρόνια» σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 11 Φεβρουαρίου, δεν αποκλείεται η Gaga να γνώριζε ήδη τότε για το project της Beyoncé «Renaissance».

Θα μάθουμε πολύ σύντομα!
Δες και αυτό!