Αυτή η γιαγιά έκανε την πιο αξιολάτρευτη κίνηση όταν η εγγονή της έκανε coming out

30/01/2017
από

Μια γιαγιά είχε την πιο αξιολάτρευτη αντίδραση, όταν της είπε η εγγονή της ότι  είναι bisexual. Η Suna Huls, δημοσίευσε μια φωτογραφία της γιαγιάς της στο Tumblr που έκανε τη γιαγιά διάσημη στο internet. Στη φωτογραφία η γλυκύτατη ηλικιωμένη γυναίκα κρατά ένα πλεκτό πουλόβερ με σχεδιασμένο ένα ουράνιο τόξο, που είναι δώρο για την bisexual εγγονή της.

Η Suna δεν περίμενε ότι η φωτογραφία της θα έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Όταν είδε τι είχε συμβεί, πόσα πολλά μηνύματα είχε αφήσει ο κόσμος για την ίδια και την γιαγιά της κι ότι η φωτογραφία της γιαγιάς εμφανιζόταν παντού την πήρε τηλέφωνο να της το πει.

η Suna λέει: “Δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσε, αλλά όταν της είπα ότι έχει γίνει διάσημη γέλασε. Είχα πολύ καιρό να ακούσω το γέλιο της και ήμουν τόσο χαρούμενη που την άκουσα να γελάει μετά από πολύ καιρό!

Πρόσφατα οι έμειναν οι δυο τους, μετά τον θάνατο της μητέρας της Suna και κόρη της γιαγιά της.

Η αποδοχή της γιαγιά μου με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενη. Είναι τόσο καλός άνθρωπος, αγαπάει όλων τον κόσμο και παρόλο που δεν ήξερε τίποτα για την LGBT κοινότητα και δεν ήξερα κι εγώ από πού να ξεκινήσω, τελικά είναι πολύ υποστηρικτική μαζί μου.




Δες και αυτό!