Σε επανάληψη προβάλλεται αυτές τις ημέρες το σίριαλ του Mega «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».

Σήμερα και ενώ παιζόταν (θυμίζουμε σε επανάληψη) το 2ο επεισόδιο της σειράς, με λύπη διαπιστώσαμε τη χρήση ενός ηχητικού κενού κάθε φορά που ακουγόταν η λέξη «λεσβία«.

Φαίνεται πως ο εν λόγω όρος θεωρείται προκλητικός από τους υπεύθυνους τους σταθμού, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό (έστω και έμμεσα) στην προώθηση ομοφοβικών -τηλεοπτικών- αντιλήψεων.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!