7+1 queer Celebs στο Only Fans

16/12/2023
από
Celebs
Δεν είναι δα μυστικό και επουδενί δεν θα πρεπε να θεωτείται ντροπής πράμα το γεγονός πως πολλά ΛΟΑΤΚΙ+ celebs αποφάσισαν να κατακτήσουν τον κόσμο του OnlyFans, μεταμορφώνοντας τη φήμη τους σε μια πηγή αξιοθαύμαστου – αν μη τι άλλο – εισοδήματος. Στον καπιταλισμό ζούμε κούκλες, chill out… Η καθεμιανή μπορεί να διαχειρίζεται το σώμα της όπως ακριβώς επιθυμεί. 

Το ακούσαμε από διάσημα χείλη και ελληνικές σειρές, τα posts με πατουσάκια στο OnlyFans αποτελούν εναλλακτική πηγή εισοδήματος. Κάθε millenial και gen-z άτομο έχει έστω φευγαλαία επεξεργαστεί το σενάριο ενός account όταν τα πράγματα οικονομικά γίνονται ζώρικα. Όποιο πει πως δεν το έχει σκεφτεί ψεύδεται ασυστώλως και σε βαθμό κακουργήματος.

Εκεί λοιπόν, στη “σκοτεινή” γωνιά του κυβερνοχώρου, τα queer άτομα που έχουν γίνει γνωστά μέσα από την επαγγελματική τους πορεία στην τηλεόραση, μουσική, τα social media, τον αθλητισμό, επωφελούνται από την αναγνώριση που τους παρέχει η μαζική τους απεύθυνση, ή μάλλον για να γίνουμε πιο ακριβολόγες την ρευστοποιούν, δηλαδή την εξαργυρώνουν μέσω PayPal, παρέχοντας από καλλιτεχνικά γυμνά μέχρι ανατρεπτικά βίντεο όχι απαραιτήτως σεξουαλικού περιεχομένου.

Ας δούμε λοιπόν ορισμένα από αυτά τα queer celebs accounts…

  1. David Marshall

Ο Αυστραλός επαγγελματίας παλαιστής David Marshall, ο οποίος είναι ανοιχτά γκέι, διατηρεί σελίδα στο OnlyFans, όπου κοινοποιεί εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο. Στη βιογραφία του, αναφέρει: “Ναι, το περιεχόμενο είναι ΧΧΧ και θα με δείτε ολόκληρο” (yes, the content is XXX, and you will see all of me).

2. Daniel Newman

Ο ηθοποιός Daniel Newman είναι γνωστός κυρίως για τη συμμετοχή του στη σειρά The Walking Dead, αλλά και στο Dark Knight Rises. Ωστόσο, διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans για να μοιράζεται αποκλειστικό περιεχόμενο με τους θαυμαστές του.

3. Chris Salvatore

Ο ηθοποιός Chris Salvatore, γνωστός για τον ρόλο του στις σειρές “Eating Out” και “Eastsiders”, αποτελεί έναν από τους νεοεισερχόμενους ΛΟΑΤΚΙ+ διασήμους στην πλατφόρμα του OnlyFans. Στο bio του λογαριασμού του, ο Salvatore γράφει: “Ετοιμαστείτε να αμαρτήσετε”. Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός έχει πάνω από 280 φωτογραφίες και 45 βίντεο στο προφίλ του στο OnlyFans.

4. Bella Thorne

Η γνωστή ηθοποιός Bella Thorne, που έκανε coming out ως pansexual το 2019, προκάλεσε αίσθηση με την είσοδο της στην πλατφόρμα, με χιλιάδες αναφορές σχετικά με κέρδη που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα από τον λογαριασμό της στο OnlyFans. Δεν πέρασε πολύς καιρός για να αντιμετωπίσει έντονη κριτική από τους ακολούθους της στα social media. Οι θαυμαστές της διαμαρτυρήθηκαν ότι η ηθοποιός χρεώνει έως και 200 δολάρια για περιεχόμενο που δεν παρουσιάζει πολλά. Από τότε, η Thorne έχει ένα δωρεάν OnlyFans για να αποφύγει τις αντιδράσεις.

5. Amber Rose

Το μοντέλο και influencer των social media, Amber Rose αποτελεί ακόμα μια ΛΟΑΤΚΙ+ διασημότητα με λογαριασμό στην πλατφόρμα του OnlyFans, απ’ όπου και μοιράζεταιαποκλειστικό περιεχόμενο. Ως κάποια που πολλάκις δηλώσει sex positive άτομο και έχει ενθαρρύνει τις γυναίκες να αντιληφθούν πως μόνο οι ίδιες έχουν τον έλεγχο των σωμάτων τους, η Rose είχε ήδη προωθήσει από χρόνια αυτό που πρόσφατα έγινε “καταστατικός χάρτης” για πολλούς δημιουργούς περιεχομένου στο OnlyFans.

6.Matthew Mitcham

Ο Matthew Mitcham έγινε μία ακόμη προσωπικότητα που αποφάσισε να μπει στον κόσμο του OnlyFans , με τον ίδιο να το ανακοινώνει ανεβάζοντας κάποιες -σχετικές- φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Αυστραλός αθλητής, ο οποίος έκανε coming out, λίγο πριν κερδίσει το χρυσό στην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, επιβεβαίωσε ότι το OnlyFans θα αναδείξει μια πλευρά του που “δεν είναι αποδεκτή στις άλλες social πλατφόρμες”.

7. Kyle Krieger

Με πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο Instagram, ο Kyle Krieger αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς “lifestyle influencers” στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Έχοντας εργαστεί επίσης ως κομμωτής διασημοτήτων, ο Krieger πρόσφατα προχώρησε σε μια νέα επαγγελματική πορεία, καθώς άνοιξε έναν λογαριασμό στο OnlyFans.

8. Robbie Manson

Ο Ολυμπιονίκης κωπηλάτης Robbie Manson συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο και του 2016 στο Ρίο. Το 2023 ωστόσο, ο Manson ξεκίνησε επισήμως να λειτουργεί έναν λογαριασμό στο OnlyFans. “Ως αθλητής αφιερωμένος στην επαγγελματική του πορεία, προσπαθώ να διατηρήσω έναν ισορροπημένο συνδυασμό ανάμεσα στην τέχνη και τον επαγγελματισμό”, γράφει ο αθλητής στο bio του στο OnlyFans. “Ανακαλύψτε αποκλειστικό περιεχόμενο που εξερευνά με καλαισθησία τα όρια, συμπεριλαμβανομένων καλλιτεχνικών απεικονίσεων της γυμνότητας. Σαφείς σεξουαλικές ενέργειες δεν θα αποτελούν μέρος του περιεχομένου μου”, συμπληρώνει.
Δες και αυτό!