Ο ηθοποιός Daniel Newman έφτιαξε λογαριασμό στο OnlyFans

03/01/2021
από
Daniel Newman, OnlyFans

Ο ηθοποιός του Walking Dead και του East Sides, Daniel Newman, έφτιαξε λογαριασμό στο OnlyFans και ενημέρωσε το κοινό του, μεταμορφώνοντας με τη μία 30 αναρτήσεις.

Το OnlyFans είναι ουσιαστικά κοινωνικό μέσο για το οποίο πληρώνεις. Η πλατφόρμα επιτρέπει στις/ους δημιουργούς να χρεώνουν στο κοινό τους με μηνιαία χρέωση -ή ακόμη και ανά ανάρτηση- για να δουν οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύουν.

Αυτό το περιεχόμενο είναι συχνά υλικό για ενήλικες, ο πολλαπλασιασμός του οποίου φαίνεται να αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει εκεί: καλλιτέχνιδες/χνεςο χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να δημοσιεύουν εικόνες από τα παρασκήνια, ή αποκλειστικό περιεχόμενο.

Συνέντευξη: Daniel Newman

“Μόλις μπήκα στο OnlyFans!” έγραψε Daniel Newman στο Twitter. “Ας διασκεδάσουμε!! Όλα θα είναι PG, ίσως να είναι R-rated, και NO X. Χαρούμενα Χριστούγεννα (& σίγουρα όλα τα photoshopped !!)” 

Στην περιγραφή σημειώνεi ότι τα έσοδα από τα αντικείμενα από το wishlist θα στηρίξουν την φιλανθρωπική οργάνωση Beauty2thestreetz.

Για να δείτε τον λογαριασμό του κάντε click εδώ.

Εμείς απλά σας ενημερώνουμε.

https://avmag.gr/121573/o-daniel-newman-apo-to-walking-dead-einai-top-kai-toy-aresoyn-oi-top/
Δες και αυτό!