Η Lady Gaga απαντά στις συγκρίσεις με την Μadonna: “Αυτό που κάνω είναι διαφορετικό”

21/10/2016

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της, η Lady Gaga ερωτήθηκε από τον οικοδεσπότη Zane Lowe, σχετικά με τις συνεχείς συγκρίσεις ανάμεσα σε εκείνη και την Μadonna.

Απαντώντας στην ιδέα ότι αυτή και η Madonna είναι “το ίδιο”, η Gaga υποστήριξε: “H Madonna και εγώ είμαστε αρκετά διαφορετικές. Απλά λέω. Δεν θα έκανα αυτή τη σύγκριση καθόλου.

Δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την Madonna, είναι μια ωραία κυρία και είχε μια φανταστική και τεράστια καριέρα, είναι η μεγαλύτερη ποπ σταρ όλων των εποχών.

Αλλά εγώ παίζω πολλά όργανα, γράφω όλη τη μουσική μόνη μου, ξοδεύω ώρες και ώρες την ημέρα στο στούντιο, είμαι στιχουργός. Αυτό που κάνω είναι διαφορετικό.”

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι οπαδοί της Madonna δεν πήραν και πολύ ευγενικά τους υπαινιγμούς της Gaga.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!