Αυτός ο άντρας έκλεψε τις εντυπώσεις στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

07/08/2016

Πολλά είδαμε και μας έκαναν εντύπωση στην τελετή έναρξης των 31ων Ολυμπιακών αγώνων της Βραζιλίας. Μία όμως από τις στιγμές που έκαναν τα social media να πάρουν φωτιά ήταν όταν σημαιοφόρος των νήσων Τόνγκα παρέλασε στο θρυλικό Μαρακανά.

Ο 32χρονος αθλητής Pita Taukatofua, εκτός από ότι ήταν γυμνός από την μέση και πάνω, είχε ρίξει πάνω του και όλο το λάδι.

Ο ίδιος πάντως κάθε άλλο παρά να πτοείται έδειχνε αφού περπατούσε αμέριμνος και με ένα χαμόγελο που έφτανε μέχρι τα αυτιά.

Ο Pita είναι αθλητής Tae Know Do, έχει γεννηθεί στην Αυστραλία, ωστόσο θέλησε να συμμετάσχει με τη σημαία της πατρίδας του πατέρα του.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!