Το φιλί δύο λαμπαδηδρόμων που έγραψε ιστορία

07/08/2016

Τη δική τους ιστορία έγραψαν οι δύο λαμπαδηδρόμοι, οι οποίοι κατά τη μεταφόρα της ολυμπιακής φλόγας στο Ρίο αντάλλαξαν ένα πολύ τρυφερό φιλί. Τη στιγμή απαθανάτισε ο δημοσιογράφος Pedro Veríssimο, καθώς οι άνδρες περνούσαν από την περιοχή Ιπανέμα. Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για το ποιοι είναι οι άνδρες αυτοί, η φωτογραφία τους ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ανάμεσα πάντως στα ονόματα που κράτησαν τη φλόγα κι αυτό της Laertes Countinho, που θεωρείται το πρώτο τρανς άτομο που μετέχει ως  λαμπαδηδρόμος.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!