Εκστρατεία της ΙΚΕΑ υπέρ των gay ζευγαριών στην Ιταλία

05/02/2016

Διαφημιστική εκστρατεία υπέρ των gay ζευγαριών ξεκίνησε η ΙΚΕΑ στην Ιταλία, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα στην ιταλική γερουσία που επεξεργάζεται το νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Στην εκδήλωση μάλιστα που οργανώθηκε, καλεσμένα ήταν «όλα τα είδη των οικογενειών” στα καταστήματα της για να γιορτάζουν την “οικογενειακή ποικιλομορφία” με ένα φιλί.

Το 2011 ανοίγοντας ένα νέο κατάστημα στη Σικελία είχε δύο άνδρες στην είσοδο που καλωσόριζαν πιασμένοι χέρι-χέρι με το μότο:  “Είμαστε ανοιχτοί για όλες τις οικογένειες”. Εκείνη την εποχή, ο τότε Υπουργός Οικογένειας Πολιτικής της Ιταλίας, είχε κατακρίνει τη διαφήμιση.

Η εταιρεία εξετάζει τώρα και χορηγίες σε εκδηλώσεις ενάντια στην ομοφοβία και υπέρ της κοινωνικής ένταξης και της διαφορετικότητας.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!