6 διαφημίσεις με πρωταγωνιστές gay ζευγάρια

01/07/2015

gay_zevgaria_diafΑρκετές μεγάλες εταιρίες αποφάσισαν να κάνουν διαφημίσεις με πρωταγωνιστές gay ζευγάρια, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον έντυπο τύπο.

«Οι διαφημίσεις αντανακλούν τις τάσεις που υπάρχουν στον πολιτισμό. Δεν είμαι έκπληκτος που συμβαίνει αυτό, αλλά με εκπλήσσει το γεγονός ότι χρειάστηκε πολύς καιρός για τέτοιες διαφημίσεις», δήλωσε ο Robert Thompson, ιδρυτικός διευθυντής του Bleier Center for Television and Popular Culture στο πανεπιστήμιο Syracuse.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος και τηλεοπτικός αναλυτής Segun Oduolowu τόνισε ότι τέτοιες διαφημίσεις θα ήταν αδιανόητο να προβληθούν πριν από 10 χρόνια.

Δείτε πιο κάτω, 6 από αυτές τις διαφημίσεις!

Διαφήμιση ελληνικού γιαουρτιού

https://youtu.be/b3Z5pAZe0E8

Εκμάθηση νοηματικής

https://youtu.be/DxDsx8HfXEk

Αναλγητικά

https://youtu.be/c33dTK7nUqo

Σνακ

Πρακτορείο ταξιδιών

https://youtu.be/Ps439ihSI0k

Προϊόντα χούμους

https://youtu.be/TYtOtd4w66U

πηγή: city.sigmalive

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!