Ένα μικρό αγόρι φαίνεται να εμφανίζεται στη νέα διαφήμιση της Barbie, μια κίνηση που από πολλούς χαρακτηρίστηκε “ως μια σημαντική εξέλιξη στην αμφισβήτηση των στερεοτύπων που υπάρχουν στην αποτύπωση των φύλων στα παιχνίδια”.

Η εν λόγω διαφήμιση δείχνει το μικρό αγόρι με τις δύο φίλες του να παίζει με μια συλλεκτική έκδοση της διάσημης κούκλας.

Μετά την ανακοίνωση της διαφήμισης, πλήθος κόσμου έσπευσε να τη σχολιάσει:

“Με έκανε σχεδόν να κλάψω. Συνήθιζα να παίζω με τις Barbie της αδερφής μου και ένιωθα μεγάλη ντροπή μετά. Νιώθω τόση χαρά που αφήνουμε τα παιδιά να είναι παιδιά. Σας ευχαριστώ για αυτό. Οι κούκλες αρέσουν και στα αγόρια επίσης!”

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!