13 celebrities που δεν ήξερες ότι είναι bisexual

21/09/2015

Πολλοί λίγοι είναι οι εκείνοι οι διάσημοι που τόλμησαν να δηλώσουν ανοιχτά ότι είναι bisexual. Για του λόγου το αληθές…

Billie Joe Armstrong

Ο τραγουδιστής των Green Day σε συνέτευξη για το περιδιοδικό The Advocate (1995), είχε δηλώσει: “Πιστεύω ότι ανέκαθεν ήμουν bisexual. Εννοώ ότι ήταν κάτι που πάντα με ενδιέφερε. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται bisexual και ότι οι γονείς και η κοινωνία είναι που μας απομακρύνουν από αυτό το συναίσθημα, κάνοντάς μας να πιστεύουμε ‘Δεν γίνεται’. Λένε ότι είναι ταμπού. Παγιώνεται στο μυαλό μας ως κάτι κακό, όταν δεν είναι κακό καθόλου. Είναι κάτι πολύ όμορφο”.

Anna Paquin

Η πρωταγωνίστρια του True Blood μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της το 2009. “Για εμένα δεν είναι πραγματικά θέμα, γιατί είμαι κάποια που πιστεύει ότι το να είσαι bisexual είναι πραγματικά κάτι. Όχι κάτι φτιαχτό. Δεν είναι έλλειψη απόφασης…”

Azaelia Banks

Η Banks προσδιορίζει τον εαυτό της ως bisexual, κάτι που χρησιμοποίησε κι όταν αρκετοί την κατηγόρησαν για ομοφοβικά σχόλια.

Alan Cumming

Έχοντας παντρευτεί άνδρες και γυναίκες, ο Cumming προσδιορίζεται ως αμφιφυλόφιλος. Παραδέχεται πως η έλξη ενός ατόμου προς δύο ή περισσότερα φύλα δεν εξαφανίζεται μόλις αυτό το άτομο βγει με κάποιον ή καποια.

Drew Barrymore

Σε συνέντευξή της το 2003, η Drew υποστήριξε: “Αν μου αρέσουν οι γυναίκες στο σεξ; Ναι μου αρέσουν. Εντελώς. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό bisexual.”

Fergie

H Fergie είχε δηλώσει στο Advocate (2010): Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι όμορφες. Έχω περάσει καλές στιγμές με γυναίκες και δεν ντρέπομαι για αυτό. Το πρόβλημα είναι είναι ότι αγαπώ εξίσου έναν προικισμένο άνδρα. Αλλά επειδή απολαμβάνω τις γυναίκες δεν σημαίνει ότι μου επιτρέπεται να έχω περιπέτειες στη σχέση μου…”

Amy Winehouse

Η Amy ήταν bisexual, κάτι που από ότι φαίνεται ξέχασαν να αναφέρουν στην πρόσφατη ταινία που κυκλοφόρησε για τη ζωή της.

Cynthia Nixon

Η Cynthia Nixon είναι μια bisexual ακτιβίστρια, δηλώνοντας ότι “δεν είναι επιλογή”!

Mel B

Πριν παντρευτεί τον άνδρα της Stephen Belafonte το 2007, η Mel B είχε σχέση με γυναίκα για 3 χρόνια.

Megan Fox

H Fox είχε δηλώσει στο Esquire, “Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαι bisexual. Αλλά είμαι επίσης και υποκρίτρια. Δεν θα έβγαινα ποτέ με μια κοπέλα που είναι bisexual, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα κοιμάται και με άνδρες και οι άνδρες είναι τόσο βρώμικοι και για αυτό δεν θα ήθελα να κοιμηθώ με ένα κορίτσι που έχει κοιμηθεί με έναν άνδρα…”

 David Bowie

Σε μια συνέντευξη στο Playboy το 1976, ο Bowie το επιβεβαίωσε: “Είναι αλήθεια, είμαι bisexual. Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχω χρησιμοποιήσει αυτό το γεγονός. Υποθέτω ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί!”

Ke$ha

Στο Seventeen magazine, “Δεν αγαπώ μόνο τους άνδρες. Αγαπώ τους ανθρώπους. Δεν έχει με το φύλο. Έχει να κάνει με το πνεύμα που αποπνέει αυτό το άτομο, με το οποίο είσαι μαζί!”

Marlon Brando

“Η ομοφυλοφιλία είναι τόσο στη μόδα, που δεν είναι πια είδηση. Όπως ένας μεγάλος αριθμός ανδρών, έχω και εγώ ομοφυλοφιλικές εμπειρίες και δεν ντρέπομαι. Ποτέ δεν έδωσα τόση προσοχή στο τι πιστεύουν οι άλλοι για εμένα…”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!