Αποτρίχωση: Για να μην μείνει ούτε χνούδι

20/05/2015

apotrixosi andronΗ ανεπιθύμητη τριχοφυΐα απασχολεί καθημερινά τόσο τον ανδρικό όσο και τον γυναικείο πληθυσμό. Στην αγορά υπάρχουν πολλές μέθοδοι αποτρίχωσης  που σας εξασφαλίζουν μόνιμα ή μη αποτελέσματα και βελούδινη επιδερμίδα. Αν το κριτήριο για να επιλέξετε την ιδανική μέθοδο αποτρίχωσης είναι η αποτελεσματικότητα, το μόνιμο αποτέλεσμα, η ανώδυνη θεραπεία και η σχέση ποιότητας και κόστους υπηρεσιών, τότε η απάντηση είναι μια : αποτρίχωση Laser

Τα  Lasers αποτελούν την πιο σύγχρονη, ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης.

Πως λειτουργούν
Η δέσμη του laser στοχεύει στη μελανίνη της τρίχας, την οποία καταστρέφει από τη ρίζα. Ένα ποσοστό της τάξεως του 15-20%  εξαφανίζεται από την πρώτη συνεδρία και ανάλογα με την περιοχή, την ποιότητα και την ποσότητα της τριχοφυΐας τα αποτελέσματα διαρκούν από 4-6 εβδομάδες. Χρειάζεται να επαναλάβετε τις συνεδρίες μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (συνήθως 7-10). Oι σνεδρίες που απαιτούνται διαφέρουν από άτομο σε άτομο και από περιοχή σε περιοχή.

Τι μηχάνημα laser να διαλέξετε
Υπάρχουν διάφορα μηχανήματα Laser που υπόσχονται οριστική και ανώδυνη αποτρίχωση. Τα καλύτερα και τεχνολογικά πιο εξελιγμένα μηχανήματα ακούν στο όνομα Laser Alexandrite και Nd-YAG που έχουν την τεχνογνωσία και την ικανότητα να ολοκληρώσουν θεραπείες αποτρίχωσης που αφορούν σε διάφορους τύπους δέρματος και ποιότητας τρίχας. Αν π.χ. έχετε σκουρόχρωμο (μαυρισμένο) δέρμα, τότε ιδανικός τύπος laser για σας είναι το  Nd-YAG, καθώς δε στοχεύει στην μελανίνη της τρίχας αλλά στην αιμοσφαιρίνη, οπότε η σάρωση δεν μπορεί να σας προκαλέσει έγκαυμα. Όμοια αν η τρίχα σας είναι ιδιαιτέρως σκληρή το Nd-YAG παραμένει το ιδανικό μηχάνημα. Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις τα ηνία κατέχει το  Laser Alexandrite. Και οι δυο τύποι Laser νέας γενιάς διαθέτουν κεφαλές με κρυογόνο κάτι που ελαχιστοποιεί το αίσθημα πόνου στο ελάχιστο.Ένα μικρό αίσθημα πόνου ίσως υπάρχει σε κάποιες περιοχές που αντιμετωπίζεται με αναισθητική κρέμα 30-40 λεπτά πριν την θεραπεία.

Αυστηρώς
Η Laser αποτρίχωση αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο αποτρίχωσης σε βάθος χρόνου (max 1 έτους) και πρέπει να την επιλέγετε εφόσον εφαρμόζεται από ειδικούς  γιατρούς, οι οποίοι αξιολογούν κάθε περίπτωση και κάνουν τους ανάλογους ασφαλείς χειρισμούς.

[box type=”info” ]Περισσότερες πληροφορίες για τη θεραπεία μπορείς να πάρεις από το εξειδικευμένο προσωπικό του Athens City Med στο τηλέφωνο 210 77 74 737 ή στο site τους www.athenscitymed.gr[/box]

Εξασφάλισε 50% έκπτωση, ανά συνεδρία για την αποτρίχωση σε στήθος ή πλάτη από το www.avmag.gr. Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τη προσφορά!

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.




Δες και αυτό!