Η P!nk βραβεύτηκε με το Michael Jackson Video Vanguard Award στα Video Music Awards του MTV και μετέφερε ένα μήνυμα ενδυνάμωσης & αισιοδοξίας στην κόρη της και σε όλους μας!

Θέλω να σας πω μία ιστορία στα γρήγορα. Πρόσφατα πήγαινα με το αυτοκίνητο την κόρη μου στο σχολείο και εντελώς στο άσχετο μου είπε:
-Μαμά;
-Ναι, μωρό μου.
-Είμαι το πιο άσχημο κορίτσι που ξέρω.
-Α!?
-Ναι, μοιάζω με αγόρι με μακριά μαλλιά.

Κι εγώ τότε σκέφτηκα, Θεέ μου, είσαι 6, γιατί; Πώς σου ήρθε όλο αυτό; Ποιος σου το είπε αυτό; Θα πρέπει μήπως να τραμπουκίσω κάποιο 6χρονο; …αλλά δεν είπα τίποτα και πήγα σπίτι και ετοίμασα μία παρουσιάση στο power point για εκείνη.

Σε αυτήν την παρουσίαση υπήρχαν androgynous rock stars, καλλιτέχνες, που έζησαν τη ζωή τους, παρόλο που συνέχεια οι άλλοι έκαναν αστεία σε βάρος τους, συνέχισαν, κυμάτισαν την σημαία τους και έδωσαν έμπνευση σε όλους εμάς, όπως ο Michael Jackson, ο David Bowie, o Freddie Mercury, η Annie Lennox, o Prince, o George Michael, o Elton John τόσοι πολλοί καλλιτέχνες, που τα μάτια της έγιναν σκεπτικά ξαφνικά και μετά της είπα:

I mean…. 😍❤️😍 #vmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

-Πραγματικά θέλω στ’ αλήθεια να ξέρω, γιατί αισθάνεσαι έτσι για τον εαυτό σου, όταν λες ότι δείχνεις σαν αγόρι. Οπότε πες μου, πώς πιστεύεις ότι δείχνω εγώ;
-Εσύ είσαι όμορφη.

…κι ήμουν σε φάση οκ ευχαριστώ, αλλά όταν οι άλλοι κάνουν πλάκα σε βάρος μου, αυτό λένε συνήθως, ότι μοιάζω με αγόρι, ότι είμαι πολύ μυώδεις, ότι έχω τόσες πολλές απόψεις, ότι το σώμα μου παραείναι δυνατό και της λέω:

-Με είδες να μακραίνω τα μαλλιά μου;
-Όχι μαμά.
-Με είδες να αλλάζω το σώμα μου;
-Όχι μαμά.
-Με έχεις δει να αλλάζω τον τρόπο που παρουσιάζω τον εαυτό μου στον κόσμο;
-Όχι μαμά.

– Οπότε μικρό μου κορίτσι, δεν αλλάζουμε! Παίρνουμε το κέλυφος και το χαλίκι και φτιάχνουμε ένα μαργαριτάρι και βοηθούμε τους άλλους ανθρώπους να αλλάξουν, ώστε να μπορέσουν να δουν περισσότερα είδη ομορφιάς.

Και για όλους τους καλλιτέχνες εδώ, θέλω να πω ότι μου δώσατε τόση πολλή έμπνευση, όλοι σας! Σας ευχαριστώ που είστε ο αληθινός εαυτός σας και που δείχνετε το φως για εμάς!

Κι εσύ μικρό μου κορίτσι, εσύ είσαι όμορφη και σ’ αγαπώ!