Η Κρήτη συζητά για το 1ο φεστιβάλ Υπερηφάνειας

08/02/2015

10599567_1545614325689170_6532567978617578577_nΑνοιχτή συζήτηση με θέμα το 1ο Φεστιβάλ LGBTQI Υπερηφάνειας Κρήτης, διοργανώνεται την ερχόμενη Παρασκευή στον “Κοινωνικό χώρο ιδρυμάτων καλοκαιρινού” (γνωστος ως ιδρυμα καλοκαιρινου).

Η πρωτοβουλία αυτή προέρχεται από άτομα που σχετίζοναι με LGBTQI θέματα αλλά και από τις ομάδες του Ηρακλείου και Ρεθύμνου (Conqueer,  Φύλο και Φτερό).

Όπως αναφέρουν και μέσα από τη σελίδα που έφτιαξαν στο Facebook, “Σκοπός είναι αφενος να αφουγκραστούμε τις απόψεις και τις ιδέες της τοπικής κοινότητας σχετικά με τη διοργάνωση και αφετέρου να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή και στήριξη!

Θα προηγηθεί παρουσίαση γύρω από την ιστορία του θεσμού στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο αλλά και συνοπτική περιγραφή της πρωτοβουλίας μας”.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!