Διαπόμπευσαν οροθετική στη Μυτιλήνη κάνοντας φέιγ βολάν την ιατρική της γνωμάτευση!

mitilini-660_1Με φωτοτυπίες της ιατρικής γνωμάτευσης μιας οροθετικής γυναίκας γέμισαν οι δρόμοι στο κέντρο της Μυτιλήνης, το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι περαστικοί έμειναν άναυδοι όταν είδαν αναρτημένες αφίσες με το ονοματεπώνυμο της γυναίκας που “κατηγορούνταν” γιατί ήταν φορέας του HIV.

Μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης περίοικοι και εργαζόμενοι στην περιοχή μάζευαν τις πεταμένες φωτοτυπίες που είχαν «μοιραστεί» κατά δεκάδες σε διάφορα σημεία, προκαλώντας σοκ και οργή στους περαστικούς που τις αντίκριζαν.

Το χειρότερο είναι ότι ο δράστης ή οι δράστες φωτοτύπησαν ιατρική γνωμάτευση νοσοκομείου των Αθηνών με τα πλήρη στοιχεία της γυναίκας και την αναφορά ότι πάσχει από λοίμωξη του Ιού Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (Human Immunodeficiency Virus – HIV) και από το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας (AIDS).

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!