Τον γνώρισαν μέσω Grindr και τον στραγγάλισαν για τον ληστέψουν

24/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Στο δικαστήριο θα οδηγηθούν στις 26 Δεκεμβρίου, τρεις νεαροί άνδρες με την κατηγόρια της ανθρωποκτονίας ενός 71χρονου gay άνδρα.

Οι τρεις άστεγοι νεαροί θα αντιμετωπίσουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, εάν κριθούν ένοχοι για τον στραγγαλισμό ενός ηλικιωμένου που γνώρισαν μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης  «Grindr».

Οι 19χρονοι Richard Thompson και Mark Paling και ο 20χρονος Rikky Ranger ομολόγησαν στην αστυνομία του Michigan ότι έκλεψαν τις πιστωτικές κάρτες, τα μετρητά και ένα όπλο από τον άτυχο ηλικιωμένο, αφού πρώτα τον έπνιξαν.

Ο Ranger γνώρισε τον Maurer (το όνομα του θύματος), μιας και είχαν βγει μαζί κάποιες φορές στο παρελθόν.

Οι δύο άλλοι άντρες πρότειναν τότε να συναντήσουν τον  Maurer και να τον ληστέψουν. Έτσι, μετά από λίγες μέρες κανόνισαν να συναντηθούν όλοι μαζί στο σπίτι του θύματος για να πιουν αλκοόλ αλλά και να καπνίσουν μαριχουάνα.

Όταν ο Maurer ξεκίνησε τις ερωτικές περιπτύξεις με τον Ranger και τον Pailing, ο Thompson βρήκε την ευκαιρία να τον αρπάξει από τον λαιμό πιέζοντας τον δυνατά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τους τρεις νεαρούς να φεύγουν από το σπίτι μιάμιση ώρα αργότερα με τα πόδια.

Η αστυνομία ανακάλυψε το άψυχο σώμα λίγες μέρες αργότερα. Συγκεκριμένα, βρήκαν το πτώμα γονατισμένο μπροστά από το καναπέ με το κεφάλι ανάμεσα σε μαξιλάρια. «Υπήρχε έντονη η μυρωδιά της αποσύνθεσης».

Η αρχές πρόσεξαν επίσης, ότι έλειπε το πορτοφόλι του θύματος. Σκέφτηκαν να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τους δράστες μέσω των κλεμμένων καρτών. Όπως και έγινε.

Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!