Ομοφοβικό παραλήρημα από Ρώσο ηθοποιό

15/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Τρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο της ομοφοβίας στη Ρωσία με τα αρνητικά- προς τους LGBT- σχόλια να αυξάνονται μέρα με την ημέρα.

Πιο πρόσφατο αυτό του Ivan Okhlobysti, γνωστού αστέρα που συμμετέχει σε δημοφιλή ρωσική εκπομπή, ο οποίος δήλωσε μπροστά σε πλήθος κόσμου ότι τα gay άτομα πρέπει να καούν ζωντανά μέσα σε φούρνους. Το κοινό μάλιστα που παρευρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο στούντιο, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Θα τους έβαζα όλους ζωντανούς σε ένα φούρνο… Αποτελούν έναν ζωντανό κίνδυνο για τα παιδιά μου..»

 Ο Okhlobysti είχε υπηρετήσει στον παρελθόν ως ιερέας της ορθόδοξης εκκλησίας, από την οποία όμως αποβλήθηκε το 2010.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Okhlobysti έγραψε στο Twitter ότι δέχτηκε αρκετά απειλητικά μηνύματα από «σοδομιστές».

πηγή: www.advocate.com

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!