Destinations: PLAY parties London

12/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Are you a Player?

«Έλα και παίξε» μας καλούν τα Play, τα νέα Κυριακάτικα Parties που έχουν αναστατώσει ήδη την Βρετανική πρωτεύουσα και ο απόηχός τους ακούγεται κάθε Δευτέρα πρωί μέχρι το Καστελόριζο, εκεί στο λιμάνι που ο ΓΑΠ ανακοίνωσε πως θα υπογράψει η Ελλάδα Μνημόνιο με την τρόικα.

Κάθε Κυριακή οι οικοδεσπότες THEO S και ο διεθνής circuit star DJ GSP μας υποδέχονται στην πιο ενήλικη παιδική χαρά, με uplifting και happy house μουσική, γεμάτη sexy αγόρια που θέλουν να «μοιραστούν» τα παιχνίδια τους μαζί σου. Με performances κάθε Κυριακή που προκαλούν όλα τα κεφάλια μέσα στο FIRE να σηκωθούν προς το μέρος τους, τα πάρτι Play ελκύουν διαρκώς την προσοχή της διεθνούς gay σκηνής. Για να βάλουν και το κερασάκι στην τούρτα (κυριολεκτικά), στο lounge room του club σε περιμένουν cocktails και finger food για να τα απολαύσεις με τους νέους σου φίλους.

Βοηθάει να πω ότι ο πρώτος μήνας των πάρτι έκλεισε με σούπερ επιτυχία, χιλιάδες επισκεπτών και μία εντυπωσιακή λίστα guest DJs που ανέβηκαν στα decks; Μήπως θα βοηθήσει περισσότερο αν πω πως υπάρχει έντονο Ελληνικό ενδιαφέρον σε αυτά τα πάρτι; Μπα, νομίζω πως θα βοηθήσω περισσότερο αν σας πω πως είναι δίπλα στο σταθμό Vauxhall και σας προτείνω να επιστρέψετε από το πάρτι με ταξί.

PLAY parties London




Δες και αυτό!