Arosa Gay Ski Week 11-18/01/15

15/10/2014

arosa gay skiΜπρρρ… κρύο, καιρός για σκι! Ήρθε και φέτος η ώρα να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε το Χειμώνα. Κάποιοι ίσως να πάνε στα Λονδίνα (ξανά), κάποιοι να ανακαλύψουν τη hard σκηνή του Βερολίνου (BB, όπως Boring Berlin), ενώ κάποιοι μπορούν να επισκεφθούν με το ταίρι τους το ρομαντικό Παρίσι (Σε εσάς δεν θα πω τίποτα, αρκεί να πάτε στο Musée d’ Orsay και στο Λούβρο). Στο καλό και να μας γράφετε, γιατί εγώ, και όλοι όσοι ξέρουμε τι μας γίνεται, έχουμε ήδη κανονίσει να βρεθούμε πάλι στις πίστες της Αρόζα για σλάλομ σε LGBTQ αγκαλιές!

arosa gay ski 001Για ενδέκατη χρονιά, μία από τις πιο μαγευτικές περιοχές της Ελβετίας θα υποδεχθεί για μία εβδομάδα τους out and proud φίλους των χειμερινών σπορ! Snowboarding, skiing, clubbing, mingling, coffee & tea drinking, όλα αυτά που κάνουν την εποχή αυτή τόσο καλύτερη, προσφέρονται σε αφθονία, προϊόντων και υπηρεσιών (και γνωριμιών) για τους επισκέπτες. Διαθέτοντας ένα πλήθος καταλυμάτων στην περιοχή, το Arosa Gay Week, φιλοξενεί ένα πλήθος κόσμου, διαφορετικών εθνοτήτων, φύλων, προσανατολισμών, γούστων και βαλαντίων, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των χιονοκέφαλων!

Μόνο απαραίτητο αξεσουάρ για τις πιο ονειρικές διακοπές; Το πάσο για να μη χάσετε λεπτό, νιφάδα ή γέλιο! Σκεπτόμενοι πως τέτοια event είναι τέλεια ευκαιρία κοινωνικοποίησης, οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει για δραστηριότητες που είναι ιδανικές για ένα άτομο, για ένα ζευγάρι αλλά και για group φίλων. Η Arosa είναι έτοιμη να υποδεχθεί όλους μας!

Όπως κάθε χρόνο, τα βλέμματα θα στραφούν στη θερμαινόμενη πισίνα, στα gogo-boys, στους διάσημους DJs, στα ημίγυμνα κορμιά μα κυρίως στις Drag Queens που συναγωνίζονται στην κατάβαση πίστας, καούκα με καούκα! Ντυμένες στη παγέτα, αφήνουν για λίγο τα ψηλοτάκουνα και δίνουν τον πιο γρήγορο drag τους εαυτό για να κερδίζουν το χειροκρότημα του φιλοθεάμονος κοινού.

Σημείωση κάποιου που έχει ξαναπάει: Θα επιστρέψετε με κανένα κιλάκι παραπάνω, αφού -αν και δεν τους το είχα πριν πάω- το φαγητό είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Τα λέμε στην Arosa, στις 11 με 18 Ιανουαρίου. www.arosa-gayskiweek.com




Δες και αυτό!