Tom Daley: Έχω σχέση με έναν άνδρα

02/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube, ο 19χρονος Βρετανός ολυμπιονίκης, Tom Daley, ανακοίνωσε ότι διατηρεί σχέση με έναν άλλο  άνδρα. «Από την άνοιξη, η ζωή μου άλλαξε ριζικά, όταν συνάντησα κάποιο άτομο που με έκανε να αισθανθώ τόσο ευτυχισμένος, τόσο ασφαλής… Αυτό το άτομο είναι ένας άνδρας».

Ο Daley, στο 5λεπτο βίντεο που ανέβασε εχθές, υποστηρίζει ότι ήθελε «να βάλει ένα τέλος σε όλες τις φήμες και τις θεωρίες» για αυτό και κάνει αυτή τη δήλωση. Εκφράζει παράλληλα και τον προβληματισμό του: «Είναι τόσο πια μεγάλο θέμα; Δεν νομίζω».

Ως αθλητής έχει διακριθεί στην κολύμβηση (10 μέτρα) με το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009, όταν ήταν 15 ετών. Κέρδισε επίσης, το μπρούτζινο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου για το ίδιο άθλημα.

Τέτοιες κινήσεις μπορεί να αιφνιδιάζουν τους εκάστοτε θαυμαστές των αθλητών, αποτυπώνουν όμως παράλληλα και την πίεση που πολλές φορές υφίστανται κάποιοι από αυτοί.

Με τους χειμερινούς (ομοφοβικούς) ολυμπιακούς αγώνες στη Ρωσία να βρίσκονται προ το πυλών, εμείς απλά τις επικροτούμε και τις προβάλλουμε.

Go… Tom

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!