Pornhub.com: Το Βατικανό ψάχνεται για “Big D*ck Porn”

31/07/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Τα νέα στατιστικά που κυκλοφόρησαν από την γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου “Pornhub.com”, μας δίνουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις χώρες εκείνες που έχουν βαλθεί να μας πείσουν για τον αντι-gay χαρακτήρα τους. Ανάμεσα τους και το «θεοσεβούμενο» Βατικανό, το οποίο από ότι φαίνεται ψάχνεται κυρίως για “Big Dick Porn”. Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τα νούμερα που δόθηκαν από το Pornhub και αναλύθηκαν από εγκεκριμένους στατιστικολόγους, στα πλαίσια πανεπιστημιακής μελέτης, καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα:

Οι περισσότεροι επισκέπτες από τα Αραβικά εμιράτα ψάχνονται για “big pecs”, οι επισκέπτες της Υεμένης για “czechhunter.com”, ενώ αυτοί της Σαουδικής Αραβίας για “argentinο” sex, όταν επισκέπτονται την εν λόγω ιστοσελίδα.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, προέρχεται από την αναφορά σχετικά με τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες (όχι απαραίτητα gay), η οποία αποκαλύπτει ότι το Βατικανό ψάχνεται κυρίως για “mature” sex αλλά και “Big dick” porn. Από την άλλη, η Υεμένη, το Αφγανιστάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία, προτιμούν την πιο νεανική εκδοχή του πορνό (teen sex).

Ότι έχει να κάνει με τους gay pornstars, οι τύποι από το Βατικανό φαίνεται να προτιμούν τον Rocco Siffredi, αυτοί από τα εμιράτα τον Zeb Atlas, ενώ ο James Deen κερδίσει στην Ινδονησία.

Υποκρισία ή αβάσταχτη καταπίεση;

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!