Καλοκαίρι με απαλή επιδερμίδα και απαλλαγμένη από τρίχες

03/07/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Πολλά χρόνια τώρα η αποτρίχωση έπαψε να είναι το προνόμιο των γυναικών. Στο παιχνίδι έχουν μπει και οι άντρες. Η αισθητική, ο αθλητισμός ακόμα και λόγοι υγιεινής είναι οι βασικοί παράγοντες που ώθησαν και το αντρικό κοινό στην ολική αποτρίχωση ή συγκεκριμένων περιοχών του σώματος.

Οι μέθοδοί για να αποκτήσεις ένα απαλό, λείο αλλά και απαλλαγμένο από τρίχες σώμα είναι πολλές και μερικές φορές πολυδάπανες για την εποχή μας. Κάποιες δημιουργούν ερεθισμούς και αλλεργίες στο σώμα και στην τσέπη μας. Τα εξειδικευμένα Spa είναι σίγουρα ένας εγγυημένος τρόπος για αποτρίχωση σε όποιο σημείο του σώματος θέλεις… αλλά ένας άντρας πόσο εύκολα θα πάει σε ένα Spa;

Η ανασφάλεια, η ντροπή, ο χρόνος και διάφοροι άλλοι παράγοντες απωθούν έναν άντρα να αποφασίσει μία επίσκεψη σε έναν αισθητικό. Πως γίνεται όμως το καλοκαίρι να βλέπεις τριγύρω σου στις παραλίες άνδρες με άτριχες γάμπες που θα τις ζήλευαν ακόμα και οι ίδιες οι γυναίκες; Το σπίτι του καθενός μας μπορεί να μετατραπεί σε ένα ιδανικό Spa με τα σωστά εργαλεία και προϊόντα που θα του δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα φτηνά, χωρίς να ξοδέψεις χρόνο από το πρόγραμμα του και -το βασικό για έναν άντρα- χωρίς να χρειαστεί να νιώσει άβολα σε έναν χώρο καθιερωμένο για γυναίκες.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε τα πιο συχνά σημεία αποτρίχωσης για έναν άντρα: αυτά είναι κυρίως τα πόδια, η πλάτη, η περιοχή στα γεννητικά όργανα και στην συνέχεια ακολουθούν η κοιλία, ο πισινός, το στήθος, οι μασχάλες με τελευταία επιλογή το πρόσωπο.

Απαλλαγμένη επιδερμίδα από τρίχες, γρήγορα και αποτελεσματικά

Ψάχνοντας για μία οικονομική λύση με σίγουρο αποτέλεσμα , ανακαλύψαμε στα ράφια των supermarket την νέα premium σειρά Nair Brazilian Spa Clay που είναι εμπνευσμένη από τις απαλές βραζιλίανικες επιδερμίδες και από την επαγγελματική περιποίηση των πολυτελών Spa. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι τo φυσικό μείγμα βασικών συστατικών, όπως ο πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία άργιλος, το καταπραϋντικό mango butter και το θρεπτικό acai palm που αφήνουν την επιδερμίδα λαμπερή, υπέροχα απαλή και λεία, χωρίς άσχημες οσμές κατά την χρήση της όπως γίνετε με τις συνηθισμένες αποτριχωτικές που γνωρίζαμε.

Είναι κατάλληλη για αντρικές και γυναικείες επιδερμίδες και θα σας «κακομάθει» με το αποτέλεσμά και την φυσική ομορφιά που αφήνει στο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθείτε από το μπάνιο σας. Απολαύστε λοιπόν την αίσθηση επαγγελματικής αποτρίχωσης στο σπίτι και χαρίστε στην επιδερμίδα σας μια εμπειρία Spa. Βγείτε στην παραλία και αφήστε τους όλους να αναρωτιούνται αν είστε φυσικά άτριχος.

Η σειρά Nair Brazilian Spa Clay περιλαμβάνει:

το Shower Power Cream:

Αποτριχωτική κρέμα για υπέροχη απαλή λεία και απαλλαγμένη από όλες τις ορατές τρίχες. Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένη με κατοχυρωμένη «τεχνολογία ελέγχου οσμής» η σύστασή του είναι ελαφριά και κατάλληλη για χρήση στα πόδια, στην περιοχή του μαγιό και στις μασχάλες. Απλώστε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα χρησιμοποιώντας την ειδική σπάτουλα που περιέχει. Αφήστε την κρέμα πάνω στην επιδερμίδα σας τουλάχιστον 3 λεπτά. Αφαιρέστε την κρέμα με την σπάτουλα και στη συνέχεια ξεπλύνετε αμέσως την περιοχή με άφθονο χλιαρό νερό, ώστε να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα της κρέμας. Μην τρίβετε την περιοχή και μην χρησιμοποιείτε σαπούνι.

τις Body Wax Strips:

Κερί σε ταινία για το σώμα, τα πόδια και την περιοχή του μαγιό. Δερματολογικά ελεγμένο με αποτελέσματα που διαρκούν μέχρι και 4 εβδομάδες. Καθαρίστε την επιδερμίδα που θέλετε να αποτριχώσετε με τα μαντηλάκια προετοιμασίας Nair (περιέχονται στην συσκευασία) και περιμένετε να στεγνώσει εντελώς η επιδερμίδα. Τρίψτε απαλά μια ταινία ανάμεσα στα χέρια σας για να μαλακώσει το κερί και μετά εφαρμόστε την ταινία στην περιοχή που επιθυμείτε να αποτριχώσετε προς τη φορά της τρίχας. Πιέστε την ταινία πάνω στο δέρμα σας με το χέρι. Κρατήστε το δέρμα τεντωμένο και τραβήξτε με γρήγορη κίνηση την ταινία αντίθετα με τη φορά των τριχών. Αφού ολοκληρώσετε την αποτρίχωση, χρησιμοποιήστε το ενυδατικό μαντηλάκι (περιέχονται στην συσκευασία) για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα και για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα κεριού.

και τις Facial Wax Strips:

Αποτριχωτικές ταινίες για το πρόσωπο με άργιλο. Οι μικρές ταινίες είναι κατάλληλες για το σχήμα και τις καμπύλες του προσώπου και επιτρέπουν την απομάκρυνση της τρίχας και στις πιο δύσκολες περιοχές όπως τις βλεφαρίδες και το άνω χείλος. Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι 4 εβδομάδες και η εφαρμογή είναι γρήγορη και εύκολη. Καθαρίστε την περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε με τα μαντηλάκια προετοιμασίας Nair. Περιμένετε ώσπου στεγνώσει η επιδερμίδα και στην συνέχεια τρίψτε απαλά μια ταινία ανάμεσα στα χέρια σας για να μαλακώσει το κερί. Εφαρμόστε την ταινία στην περιοχή που επιθυμείτε να αποτριχώσετε προς τη φορά της τρίχας. Πιέστε την ταινία πάνω στο δέρμα σας με το χέρι, κρατήστε το δέρμα τεντωμένο και τραβήξτε με γρήγορη κίνηση την ταινία αντίθετα με τη φορά των τριχών. Αφού ολοκληρώσετε την αποτρίχωση, χρησιμοποιήστε το ενυδατικό μαντηλάκι για μετά τη χρήση για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα κεριού.

Κέρδισε και εσύ ένα gift sets από τις Nair Brazilian Spa Clay!

Το περιοδικό Antivirus μαζί με τις Nair Brazilian Spa Clay σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε 10 gift sets με προϊόντα από την νέα του σειρά. Κάθε gift set περιλαμβάνει το Shower Power Cream, τις Body Wax Strips και τις Facial Wax Strips.

Πως μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Κάνεις Like στο άρθρο παρακάτω και στην συνέχεια στα comments κάνεις tag την σελίδα του Antivirus magazine στο facebook (@antivirus magazine)

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 12 ημέρες και θα ξεκινήσει στις 03 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου στις 00:00. Η κλήρωση των δέκα (10) τυχερών θα γίνει την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα μας στο Facebook . Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο profile τους και τα δώρα θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού 12:00-20:00 από Δευτέρα ‘έως Παρασκευή. Όσοι μένουν εκτός Αττικής (εντός Ελλάδος) θα τους ταχυδρομηθεί στην διεύθυνση που θα τους ζητηθεί. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες γίνουν εντός τις προθεσμίας και με το σωστό tag.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!