Καλιφόρνια: Θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι σε γκέι ζευγάρι

23/09/2022
από
Καλιφόρνια
Καλιφόρνια

Ένας άνδρας κατηγορήθηκε για τον θάνατο ενός γκέι άνδρα και τον τραυματισμό του συντρόφου του, ενώ έφευγαν από το ΛΟΑΤΚΙ+ μπαρ Mineshaft στο Long Beach της Καλιφόρνια, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:45, όταν τα δύο θύματα επιχείρησαν να αφοπλίσουν έναν άνδρα, έξω από το μπαρ.

Το Long Beach Post News ανέφερε ότι ένας άνδρας φέρεται να ανέβηκε σε ένα ποδήλατο και να επιτέθηκε στο ζευγάρι. Ο εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Richard Mejia, είπε ότι ο δράστης τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία.

Οι αρχές μετέφεραν εσπευσμένα το ζευγάρι στο νοσοκομείο, όπου ο 28χρονος Finley, δυστυχώς, έχασε τη μάχη με τον θάνατο λίγο αργότερα. Ο Chris Finley ήταν καλλιτέχνης μακιγιάζ με έδρα το Λος Άντζελες και, από τον θάνατό του, ο λογαριασμός του στο Instagram έχει πλημμυρίσει με συλλυπητήρια μηνύματα.

Ένα σχόλιο στην τελευταία του ανάρτηση, με ημερομηνία 10 Αυγούστου, λέει: “Είμαι συντετριμμένος. Είμαι τόσο ευγνώμων για τις στιγμές που ζήσαμε. Δε θα σε ξεχάσω άγγελέ μου. Αναπαύσου.”

Μετά την επίθεση, ο Stone, ο σύντροφός του, είπε στο Long Beach Post News: «Ο Chris ήταν το άλλο μου μισό».

«Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να σκεφτεί τη ζωή του ενός χωρίς τον άλλον. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου».

Ένας 56χρονος άνδρας από το Long Beach κατηγορήθηκε για το θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι.

Ο Michael Smalls αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και απόπειρα φόνου. Μετά την αποτυχία του να εμφανιστεί στο δικαστήριο για την αρχική του δίωξη, ο δικαστής αύξησε την εγγύηση του από 2 εκατομμύρια δολάρια σε 3 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την επίθεση, οι ιδιοκτήτες του μπαρ, Jeff και Rhonda Daring, μπήκαν στο Facebook για να μοιραστούν την είδηση ​​«με βαριά καρδιά».

Οι φίλοι του ζευγαριού ξεκίνησαν έναν έρανο για να πληρώσουν τους ιατρικούς λογαριασμούς των ζευγαριών και να αφήσουν τον Chris να αναπαυτεί εν ειρήνη.

Συνολικά 50.000 $ έχουν τεθεί ως στόχος, με απίστευτες 685 δωρεές να έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε σε περισσότερα από 43.600 $.




Δες και αυτό!